Tiles_header

Verkoopproces Tiles

Fantastisch wonen met een heerlijk lage maandlast. In Tiles kan het!

 

Niet alleen zijn de woningen aantrekkelijk geprijsd, je hebt ook alle voordelen van een Energieneutrale woning:

  • Geen zorgen over investeringen wegens toekomstige verduurzamingseisen
  • Geen ergernis over buitensporig stijgende energierekeningen
  • Lage hypotheeklasten met de Duurzaamheidshypotheek; basisrente 10 jaar vast 1,45%!
  • € 15.000,- extra leencapaciteit wegens energieneutraal wonen

 

Toekomstproof wonen: houd meer geld over voor de leuke dingen in het leven. Door de lage rentestand krijg je uiteraard heerlijke maandlasten. Vergelijk dat maar eens met de huur van een soortgelijke woning. Was er ooit een beter moment om een huis te kopen?

Klik hier om maandlastberekeningen te zien en ontdek alles over de Duurzaamheidshypotheek!

 

Hieronder lees je in stappen hoe het verkoopproces werkt.

Stap 1 – stuur het inschrijfformulier in

Alles begint met je inschrijfformulier. Op dat inschrijfformulier vragen wij best veel informatie, maar dat is informatie die nodig is om je snel en goed verder te helpen.

Op het inschrijfformulier kun je naast je persoonlijke informatie uiteraard ook de bouwnummers invullen van de woningen van jouw voorkeur.

 

Stap 2 – het Pre-Qualify gesprek

Je hebt je inschrijfformulier verzonden. Binnen 24 uur (op werkdagen) neemt een medewerker van VORM Sales & Finance contact met je op. Je wordt uitgenodigd voor een Pre-Qualify gesprek.

Tijdens het Pre-Qualify gesprek krijg je te horen of een hypotheek (mits je die nodig hebt) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jij dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.

Ook hoor je in hoofdlijnen al van alles over het project en de woningen.

Aan het eind van het Pre-Qualify gesprek (uiteraard als de uitslag positief is voor je) kijken we samen of één van de woningen van jouw keuze nog vrij is en kun je een optie op die woning krijgen. Is géén van de woningen van je keuze nog vrij, dan kijken we uiteraard naar een alternatief.

Meer weten over het Pre-Qualfy gesprek of de Duurzaamheidshypotheek? Bel 0186-618777 en vraag naar Miriam, Aletta, of Daniëlle. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Tiles. Je kunt ze uiteraard ook mailen: M.Dallo@vorm.nlA.Giethoorn@vorm.nl of D.Schuller@vorm.nl.

 

Stap 3 – verder praten over de woning

Zodra je een optie hebt op een woning kun je uiteraard verder in gesprek over die woning.

Dat gesprek ga je hebben met Natacia Rademaker.

Natacia gaat je alles uitleggen over de keuzemogelijkheden die je in de woning hebt en hoe het proces nu verder in zijn werk gaat.

Alvast meer weten over de woningen of het project? Bel Natacia op 06 - 22 46 15 22