Bouwnummer 31

Greenwich - Twee-onder-één-kap - Langskap

  • 395m²
  • 167m²
  • 6

Je woning

Woonoppervlakte: 167 m²

Royaal gelegen in het groen, zijn de woningen van het type Greenwich uitgerust met een erker en karakteristieke luifel aan de voorzijde. De grote kozijnopeningen, tevens in de zijgevel, zorgen voor een optimale lichtinval in de lommerrijke omgeving van 'T park  op Monnikenberg. Aan de achterzijde geven twee grote openslaande terrasdeuren toegang tot de tuin. Boven geniet u van drie slaapkamers en een efficiënte kantoor- of hobbyruimte. In de badkamer bevinden zich een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De zolder is vrij indeelbaar. Hier kunnen met gemak nog twee extra verblijfsruimten worden gecreëerd. Kies hier voor een extra dakkapel of creëer extra ruimte op de woonverdieping door een tweede (zij-)erker.

Bekijk het verkoopproces.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Greenwich - Twee-onder-één-kap - Langskap

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
3 167 m2 6
4 167 m2 5
9 167 m2 6
10 167 m2 6
14 167 m2 6
15 167 m2 6
16 167 m2 6
17 167 m2 6
20 167 m2 6
21 167 m2 6
30 167 m2 6
31 167 m2 6

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Op en top duurzaam?
  • Snel stijgende energierekeningen?
  • Wat zijn de extra’s?
Op en top duurzaam?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Op en top duurzaam?

Welke woning u ook koopt in ‘t Park, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, duurzame verwarmingstoestellen en zonnepanelen de standaard. Uw energieneutrale woning in ‘t Park is uw thuis voor de toekomst. Gegarandeerd.

Snel stijgende energierekeningen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Snel stijgende energierekeningen?

Niet als je een woning in 't Park koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinigere nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

De woningen in ’t Park worden standaard al zeer hoogwaardig opgeleverd. Dat betekent dat u o.a. kunt rekenen op luxe sanitair en tegelwerk. En natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over uw aanvullende woonwensen. Bij de woningen in ‘t Park zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van wel 2,40 meter, een extra erker, dakramen en een dakkapel. Daarnaast kunt u bij sommige woningen ook kiezen uit een andere indelingsvariant op de 1e en 2e verdieping. Uiteraard denken wij graag met u mee met de diverse mogelijkheden en uw individuele woonwensen. Voor meer informatie zie de optietekeningen en optieprijzen.