Bouwnummer 7

Kensington - Twee-onder-één-kap - Dwarskap

  • 326m²
  • 175m²
  • 5

Je woning

Woonoppervlakte: 175 m²

Licht en ruim wonen in het hart van ’t Gooi! De woningen van type Kensington zijn verstrooid over 'T park op Monnikenberg en zijn uitgerust met een klassieke dwarskap, die de woning direct het aanzien van een villa geeft. Dit wordt nog eens versterkt door de grote zij-erker en luifel waaronder zich de entreedeur bevindt. Een authentieke zichtbare schoorsteen, openslaande deuren aan de achtergevel, de grote kozijnopeningen aan de voorzijde... allemaal bijzondere details die de woning onderscheiden van de overige typen in deze parkbuurt. Binnenin zijn de woningen uitgerust met een royale woonkamer met eetkeuken van 66 m2, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, separaat toilet en vrij indeelbare zolder. De woningen kunnen naar believen nog anders worden ingedeeld en uitgebreid met een tweede erker of uitbouw aan de achterzijde. Kensington is op deze impressie gekoppeld aan een St James.

Bekijk het verkoopproces.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Kensington - Twee-onder-één-kap - Dwarskap

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
1 175 m2 5
6 175 m2 6
7 175 m2 5
12 175 m2 5
18 175 m2 5
23 175 m2 5
24 175 m2 5
26 175 m2 5
34 175 m2 5
36 175 m2 6
41 175 m2 5
44 175 m2 5
45 175 m2 5
47 175 m2 5
49 175 m2 5 € 845.000
51 175 m2 5

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Op en top duurzaam?
  • Snel stijgende energierekeningen?
  • Wat zijn de extra’s?
Op en top duurzaam?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Op en top duurzaam?

Welke woning u ook koopt in ‘t Park, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, duurzame verwarmingstoestellen en zonnepanelen de standaard. Uw energieneutrale woning in ‘t Park is uw thuis voor de toekomst. Gegarandeerd.

Snel stijgende energierekeningen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Snel stijgende energierekeningen?

Niet als je een woning in 't Park koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinigere nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

De woningen in ’t Park worden standaard al zeer hoogwaardig opgeleverd. Dat betekent dat u o.a. kunt rekenen op luxe sanitair en tegelwerk. En natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over uw aanvullende woonwensen. Bij de woningen in ‘t Park zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van wel 2,40 meter, een extra erker, dakramen en een dakkapel. Daarnaast kunt u bij sommige woningen ook kiezen uit een andere indelingsvariant op de 1e en 2e verdieping. Uiteraard denken wij graag met u mee met de diverse mogelijkheden en uw individuele woonwensen. Voor meer informatie zie de optietekeningen en optieprijzen.