Bouwnummer 11

Regent - Tussenwoning - Langskap

  • 221m²
  • 151m²
  • 6

Je woning

Woonoppervlakte: 151 m²

In het midden van de royale woonblokken van drie, neemt het type Regent een prominente positie in. Een toegankelijke, optimaal ingedeelde woning, waarbij een heerlijke leefruimte wordt bereikt door een L-vormige woonkamer met openslaande terrasdeuren en grote raampartijen met veel licht. Met aan de voorzijde een gezellige erker, waarvan de luifel tot boven de voordeur doorgetrokken is. Bijzonder metselwerk met reliëf geeft de woningen een bijzonder cachet. De woningen zijn voorzien van 4 slaapkamers en een gezinsbadkamer met toilet, dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. Op de zolderverdieping kunt u de woning naar eigen inzicht indelen. Een extra slaapkamer of hobbyruimte behoort daarbij tot de mogelijkheden. Extra ruimte op de benedenverdieping creëren? Kies voor de uitbouw 2.4 meter. Daarmee genereert u 13,5 m2 woonruimte.

Bekijk het verkoopproces.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Regent - Tussenwoning - Langskap

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
2 151 m2 6
5 151 m2 6
8 151 m2 6
11 151 m2 6

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Op en top duurzaam?
  • Snel stijgende energierekeningen?
  • Wat zijn de extra’s?
Op en top duurzaam?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Op en top duurzaam?

Welke woning u ook koopt in ‘t Park, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, duurzame verwarmingstoestellen en zonnepanelen de standaard. Uw energieneutrale woning in ‘t Park is uw thuis voor de toekomst. Gegarandeerd.

Snel stijgende energierekeningen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Snel stijgende energierekeningen?

Niet als je een woning in 't Park koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinigere nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

De woningen in ’t Park worden standaard al zeer hoogwaardig opgeleverd. Dat betekent dat u o.a. kunt rekenen op luxe sanitair en tegelwerk. En natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over uw aanvullende woonwensen. Bij de woningen in ‘t Park zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van wel 2,40 meter, een extra erker, dakramen en een dakkapel. Daarnaast kunt u bij sommige woningen ook kiezen uit een andere indelingsvariant op de 1e en 2e verdieping. Uiteraard denken wij graag met u mee met de diverse mogelijkheden en uw individuele woonwensen. Voor meer informatie zie de optietekeningen en optieprijzen.