Bouwnummer 37

St. James - Twee-onder-één-kap - Langskap

  • 355m²
  • 187m²
  • 6

Je woning

Woonoppervlakte: 187 m²

Robuust, efficiënt en toch ook weelderig en intiem. De woningen St. James kenmerken zich door een zee aan binnenruimte die wordt aangevuld door een royale tuin, die u bereikt door middel van de grote openslaande terrasdeuren. Een heerlijk gevoel, om zo buiten en binnen naadloos in elkaar te kunnen laten overgaan. Aan de voorzijde wordt de erker met de gehele voorgevel verbonden door een voor het plan karakteristieke luifel. De woonverdieping bestaat uit een L-vormige woonkamer en leefkeuken, waar met gemak een eilandkeuken kan worden gerealiseerd. De grote kozijnopening ter hoogte ervan zorgt voor een prachtige lichtinval, ook tijdens de donkere dagen. Op de eerste verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers en een gezinsbadkamer. De zolderverdieping is nog vrij in te delen en kan worden voorzien van een dakkapel voor meer licht en ruimte. Aan de achterzijde kan de woning worden uitgebreid met een uitbouw van 2.4 meter, waarmee nog 13,5 m2 extra woonruimte kan worden gerealiseerd. St James is op deze impressie gekoppeld aan een Kensington (dwarskap).

Bekijk het verkoopproces.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst St. James - Twee-onder-één-kap - Langskap

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
19 187 m2 6
22 187 m2 6
25 187 m2 6
27 187 m2 6
33 187 m2 6
37 187 m2 6
42 187 m2 6
43 187 m2 6
46 187 m2 6
48 187 m2 6
50 187 m2 6
52 187 m2 6

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Op en top duurzaam?
  • Snel stijgende energierekeningen?
  • Wat zijn de extra’s?
Op en top duurzaam?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Op en top duurzaam?

Welke woning u ook koopt in ‘t Park, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, duurzame verwarmingstoestellen en zonnepanelen de standaard. Uw energieneutrale woning in ‘t Park is uw thuis voor de toekomst. Gegarandeerd.

Snel stijgende energierekeningen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Snel stijgende energierekeningen?

Niet als je een woning in 't Park koopt. Omdat het huis uitgevoerd is met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energiezuinigere nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

De woningen in ’t Park worden standaard al zeer hoogwaardig opgeleverd. Dat betekent dat u o.a. kunt rekenen op luxe sanitair en tegelwerk. En natuurlijk gaan we graag met u in gesprek over uw aanvullende woonwensen. Bij de woningen in ‘t Park zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van wel 2,40 meter, een extra erker, dakramen en een dakkapel. Daarnaast kunt u bij sommige woningen ook kiezen uit een andere indelingsvariant op de 1e en 2e verdieping. Uiteraard denken wij graag met u mee met de diverse mogelijkheden en uw individuele woonwensen. Voor meer informatie zie de optietekeningen en optieprijzen.