'T Park
Locatie

Omgeving 'T Park

Wij zijn er trots op dat we je een uniek project mogen aanbieden. Een project op één van de laatste groene locaties zo centraal in de Randstad. ‘T Park is bijzonder, het beste van twee werelden; tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. De ideale combinatie voor actief leven en comfortabel wonen.

Vanuit je tuin ervaar je de natuur dichtbij met spelende eekhoorns, kleurrijke vogels en scharrelende egeltjes in je achtertuin. Tegelijkertijd ben je snel in de grote steden, hebben de kinderen uitstekende scholen en zijn alle hoogwaardige voorzieningen binnen handbereik.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een prachtige locatie midden in het bos

De architect heeft gekozen voor moderne woningen met een klassiek tintje. Grote volumes, een speels gebruik van gevarieerde kleuren gevelstenen verschillende kappen, fraaie overstekken en wat direct opvalt zijn de open gevels waardoor je direct contact hebt met de natuurlijke omgeving.

Je kan kiezen tussen een langs- of dwarskap en een witte of roodgenuanceerde baksteen, en vele opties om uit te breiden en aan te passen. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder sfeerbeeld: een afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een prachtig park.

Bekijk de woningen

Eén van de grote voordelen van ‘T Park is de bereikbaarheid.

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Dorenbos I Rasch makelaars

Dorenbos I Rasch makelaars

Makelaar
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in