Meysters Buiten

Transformaties 

VORM is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van nieuw- en bestaand vastgoed in de breedste zin van het woord. VORM is een familie van bedrijven, waarbij Transformatie en Renovatie en Transformatie en Ontwikkeling gespecialiseerd zijn in het geven van nieuw leven aan bestaand vastgoed.

Over ons

Natuurlijk blazen wij bestaand vastgoed nieuw leven in, maar eigenlijk gaat het daar niet om. Het gaat om mensen. Mensen die zich prettig voelen in de omgevingen die wij op duurzame wijze creëren en die zich hier dagelijks met hart en ziel voor inzetten.

Meedoen

"Bij VORM kun je overal over mee praten en er wordt naar je geluisterd". Dat is een mooi compliment van één van onze collega’s. Dit betekent dat wij ons best doen om voor iedereen de mogelijkheid te scheppen om het beste uit zichzelf te halen. Meepraten, meedenken, meebeslissen en medeverantwoordelijk zijn voor ons prachtige bedrijf, dat schept een wederzijdse band.

Eigentijds

Wat is er mooier dan reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk. VORM is dé expert op het gebied van nieuwbouw tot aan bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland. Wij voeren technisch complexe transformatiewerken uit, maar ook organisatorische en innovatieve uitdagingen gaan we niet uit de weg. Ultiem komt dat samen in binnenstedelijke transformaties van panden met een heel eigen bouwhistorie. Het precies weten wat de opgaaf is, vooraf durven investeren, exact weten wie wat wanneer en hoe we het gaan doen, dat is ontzettend belangrijk. Wij zijn nieuwsgierig, gaan het gesprek aan en werken vanuit de overtuiging dat je het samen moet doen.

Voorbeelden te over

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen. In een prachtig project in Dordrecht hebben wij bijvoorbeeld een oude telefooncentrale/ postkantoor getransformeerd tot winkels en nieuwe kantoorruimte. En wat te denken van het oude Albeda college in Rotterdam, dat wordt getransformeerd van een monumentale jaren ‘30 gebouw naar 41 unieke appartementen. Maar ook het renoveren en verduurzamen van galerijflats pakken we met passie aan. Een kenmerk van onze projecten is dat ze stuk voor stuk uniek zijn: het ene project bevindt zich op een prachtig landgoed, het andere wordt voor een bijzondere doelgroep gebouwd en het volgende heeft de logistieke uitdaging van het binnenstedelijk bouwen. Groot of klein: we gaan ervoor!

Projectnaam Locatie Status  Betrokkenen
SOZA  Den Haag Uitgevoerd

VORM Transformatie en Ontwikkeling 
VORM Transformatie en Renovatie

De Binck  Den Haag In uitvoering

VORM Transformatie en Ontwikkeling
VORM Transformatie en Renovatie

Projectnaam Locatie Status

De Rotterdamsche School Rotterdam In uitvoering
De Raedt Rotterdam In uitvoering
Tuinenhoven Rotterdam In voorbereiding
HAKA-gebouw Rotterdam In voorbereiding

Meesterstraat Schiedam In voorbereiding
Staatsliedenbuurt fase 3 Sliedrecht In voorbereiding
Yulius-De Gantel Sliedrecht In voorbereiding

Emmastraat Sliedrecht Uitgevoerd

Sterrenburg Orionstraat Dordrecht Uitgevoerd

Wilhelminastraat 80-86 Sliedrecht In uitvoering