Florisse t Speypark

*

Status project: In verkoop

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Aan de Ringvaart in Lisse komt een nieuwe woonwijk genaamd ’t Speykpark, onderdeel van de ontwikkeling van De Waterkanten in Lisse. Fase 1 van 't Speykpark is geheel uitverkocht en nu is het de beurt aan fase 2. In deze tweede fase van 't Speykpark komen 7 prachtige woningen in dezelfde architectuur als fase 1.

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Deze 7 woningen bestaan uit:

2 Twee-onder-één-kapwoningen - Type Ghent:
Woningtype Ghent is een twee-onder-één-kapwoning met een breedte van 7, 56 m en een diepte van 10,76 m. Deze woning heeft op de begane grond een royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers en luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer ruim kavel.

3 Vrijstaande woningen - Type Florisse:
Woningtype Florisse is een vrijstaande woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 11,38 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers en luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royal en mooi gelegen kavel.

2 Vrijstaande woningen XL - Type Heemskerk:
Woningtype Heemskerk is een vrijstaande XL-woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 13,78 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 3 slaapkamers en luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royal en mooi gelegen kavel.

Download hier alle verkoopdocumenten van 't Speykpark fase 2.

Planning:
De omgevingsvergunning voor fase 2 is al aangevraagd van de gemeente Lisse De prognose start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2019 en de oplevering zal dan circa een jaar later zijn.
 
De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘t Speykpark duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.
  
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl,  M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Locatie 't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Chantal Lefeber
Verkoopmanager
Chantal Lefeber