Speykpark
Status project: In verkoop

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Aan de Ringvaart in Lisse komt een nieuwe woonwijk genaamd ’t Speykpark, onderdeel van de ontwikkeling van De Waterkanten in Lisse. Fase 1 van 't Speykpark is geheel uitverkocht en nu is het de beurt aan fase 2. In deze tweede fase van 't Speykpark komen 7 prachtige woningen in dezelfde architectuur als fase 1.

Er is nog 1 woning beschikbaar van type Heemskerk! Ook is er nog 1 woning beschikbaar van type Florisse!

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Nog twee woningen beschikbaar in 't Speykpark:

Nog 1 Vrijstaande woning XL - Type Heemskerk beschikbaar!
Woningtype Heemskerk is een vrijstaande XL-woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 13,78 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royaal en mooi gelegen kavel.

Type Heemskerk heeft nog één beschikbare woning voor € 850.000,- v.o.n.!


Nog 1 Vrijstaande woning - Type Florisse beschikbaar!
Woningtype Florisse is een vrijstaande woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 11,38 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers en luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royaal en mooi gelegen kavel.

Type Florisse heeft nog één beschikbare woning voor € 680.000,- v.o.n.!

Download hier alle verkoopdocumenten van 't Speykpark fase 2.

Planning:
De prognose start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2019 en de oplevering zal dan circa een jaar later zijn.
 
De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘t Speykpark duurzaam gebouwd worden heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
  
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn je Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. Je kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Locatie 't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Chantal Lefeber
Chantal Lefeber
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance