't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Alle 40 energieneutrale woningen in 't Speykpark fase 3 zijn verkocht!

Wonen aan de Ringvaart

Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod derde en laatste fase

Aan de Ringvaart in Lisse realiseren we een nieuwe woonwijk genaamd ‘t Speykpark, onderdeel van de Waterkanten in Lisse. Fase 1 en fase 2 van 't Speykpark zijn inmiddels uitverkocht en opgeleverd (fase 1) of in aanbouw (fase 2). Nu is fase 3 in PreSale! In deze derde en laatste fase ontwikkelen we 21 eengezinswoningen (types Wassenaer, Hartog en Van Heiden), 17 herenhuizen (type Van Speyk) en 2 twee-onder-één-kapwoningen (types Ruyter en Kortenaer). Iedere woning heeft een heerlijke zonnige tuin, sommige zijn zelfs aan het water gelegen!

De wijk kent een kindvriendelijke karakter, er is genoeg ruimte om te kunnen spelen en ontspannen. Voor ieder wat wils. Als toekomstige bewoner kun je meedenken over de invulling van het plantsoen in deze wijk.

Bekijk de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van 't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Wonen zoals wonen bedoeld is. Dat is wonen in ’t Speykpark. Voel de warmte van De Waterkanten. Een huis dat je omarmt, een luxe uitstraling heeft en bij thuis komen altijd een feest is! Als je een huis koopt, koop je zoveel meer dan stenen. Je koopt je toekomst, een plaats waar je je nieuwe herinneringen gaat maken. En natuurlijk moet je huis dan precies passen bij de toekomst!

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

VORM Sales & Finance
Miriam Dallo

Miriam Dallo

VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller

Daniëlle Schuller

VORM Sales & Finance
Chantal Lefeber

Chantal Lefeber

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in