Nieuwbouw Lisse type Van Speyk

Project status: In verkoop

't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Nu in PreSale: 40 energieneutrale woningen in 't Speykpark fase 3. Benieuwd hoe de gehele PreSale werkt? Lees dan hier het gehele verkoopproces op je gemak even na.

Heb je interesse in een woning in 't Speykpark fase 3 en wil je op de hoogte gehouden worden? Dan kun je je hier aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je tevens ook een e-mail met de inloggegevens voor jouw persoonlijke woningdossier van 't Speykpark fase 3.

't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Aan de Ringvaart in Lisse wordt ’t Speykpark fase 3 ontwikkeld. De woningen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse.

In 't Speykpark fase 3 komen 40 energieneutrale eengezinswoningen – rijwoningen, Herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen.

Woningen in 'T Speykpark fase 3


Wonen in Lisse
Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast ben je ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren! 

Planning
De woningen van ‘t Speykpark zijn momenteel in PreSale. Lees hier het gehele verkoopproces.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In ‘t Speykpark geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in ‘t Speykpark worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte! Wil je direct al contact? Neem dan contact op met onze WoningCoaches van VORM Sales & Finance via 0186-618777 en vraag naar Priscilla of Enny.

Locatie 't Speykpark fase 3 - De Waterkanten

Aletta Giethoorn
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn
Miriam Dallo
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Miriam Dallo
Chantal Lefeber
Makelaar
Chantal Lefeber
Daniëlle Schuller
Hypotheekspecialist VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller