Bouwnummer 66

Van Heiden

Je woning

Eengezinswoning type Van Heiden met een woonoppervlakte van ca. 132 m²

Van Heiden is een gezellige eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter. Door de open trap in de woonkamer, heb je extra veel ruimte om te spelen met zitjes en speelhoekjes. Als je meer behoefte hebt aan veel opbergruimte, heb je natuurlijk de mogelijkheid om voor een trapkast te kiezen. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De tweede verdieping kun je zelf nog naar eigen wens indelen, hier is nog ruimte voor 2 extra kamers. Type Van Heiden heeft een woonoppervlakte van ca. 133 m2 . De woningen zijn op een schitterende locatie in de wijk gelegen en elk met een diepe achtertuin van ruim 9 meter!

Woningtype Hartog wordt in verschillende steenkleuren uitgevoerd, dus kies je bouwnummer met jouw favoriete gevelkleur!

Kenmerken Van Heiden
 • Ca. 132 m² woonoppervlakte
 • Ca. 136 m² woonoppervlakte met tuitgevel
 • Wonen in een rustige wijk
 • Achtertuinen grenzend aan een riant park
 • Tuinligging op het noordwesten
 • Diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk
 • Inclusief sanitair en tegelwerk
 • Mogelijkheid tot parkeren voor de deur
 • Alle verdiepingen in de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling
 • Energieneutraal (EPC 0), door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer
 • v.a. € 450.000,- v.o.n.
Bekijk de plattegrond van dit type.

De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
 • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Van Heiden

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
62 132 m2 4
63 136 m2 4
64 132 m2 4
65 132 m2 4
66 132 m2 4
67 136 m2 4
68 132 m2 4

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

 • Wil je lagere woonlasten?
 • Een energieneutraal huis?
 • Wat zijn de extra’s?
Wil je lagere woonlasten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wil je lagere woonlasten?

Snel stijgende energierekeningen? Toekomstige investeringen wegens verduurzaamings eisen?

Niet als je een woning in 't Speykpark fase 3 koopt. Omdat het huis is uitgevoerd met een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen, zullen je totale woonlasten fors lager zijn. Het lastenverschil met een bestaande woning of een minder energieneutrale nieuwbouwwoning zal in de toekomst alleen maar toenemen. Met de koop van dit huis ga je dus meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven.

Een energieneutraal huis?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Een energieneutraal huis?

Een woning met EPC 0 krijgt de definitie Energieneutraal mee. Ook op hypotheekgebied brengt dit grote voordelen met zich mee. Je kunt hierdoor namelijk een Duurzaamheidshypotheek afsluiten. Een goed voorbeeld van zo’n hypotheek is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, te verkrijgen via VORM Sales & Finance. Door de rentekorting wegens energieneutraliteit bedraagt de 10-jaars basisrente van deze hypotheek momenteel 1,05%. Naast lagere energielasten dus ook lagere hypotheeklasten. Daarnaast kun je bij deze energieneutrale woningen € 15.000,- optellen bij je leencapaciteit.

In veel bestaande huizen is het energiegebruik veel hoger dan nodig. Dat komt vooral door warmteverlies via deuren, kieren en ramen, door ventilatie en warm water. Bij de woningen in 't Speykpark fase 3 wordt het energieverlies verlaagd door:

 • Een betere woningschil, bijvoorbeeld door middel van isolatie en HR++ glas;
 • Terugwinnen van warmte bij douchen en ventilatie;
 • De meest energiezuinige apparatuur gebruiken, zoals de A+++ warmtepomp;
 • Zonnecellen voor het voeden van de technische installaties.

Energieneutraal met EPC 0
Volledig energieneutraal, dat zijn de woningen in 't Speykpark. De woningen verbruiken geen energie voor verwarming, ventilatie, koeling en tapwater. De zonnepanelen wekken bij gemiddeld verbruik evenveel op als de warmtepomp en het ventilatiesysteem verbruiken.

Gasloos
Koken op gas is ouderwets geworden. Inmiddels maakt iedereen de overstap naar een inductiekookplaat en veel mensen wekken zelf energie op. In je woning in 't Speykpark fase 3 komt er dan ook geen gas meer aan te pas.

Extra energie van de zon
Iedere woning is voorzien van zonnepanelen op het dakvlak. De aantallen kunnen per woning variëren door onder andere verschil in zonoriëntatie en grootte van de woning.

Makkelijk de woning verwarmen of koelen
Door de individuele bodemwarmtepomp is het mogelijk om je woning zowel te verwarmen als te koelen. Met vloerbuizen die door de gehele woning lopen, heb je overal vloerverwarming of koeling (met uitzondering van de badkamer, daar is koeling niet mogelijk). Hoe fijn is dat! Alleen in de badkamer staat een radiator, om deze ruimte extra te kunnen verwarmen.

Frisse lucht
Het ventilatiesysteem in de woning is een Warmte-terug-win installatie (WTW). Hiermee wordt frisse buitenlucht aangevoerd en gebruikte lucht afgevoerd.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

TopKeukens
De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, het meest persoonlijke deel in jouw woning. Met oog voor detail zorgen wij dat jouw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij je wensen. De materialen, kleuren en de apparatuur. Wij realiseren jouw droomkeuken!

TopKeukens is als keukenleverancier aan jouw project verbonden. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van je woning. Kwaliteit en efficiency worden op deze wijze het meest gewaarborgd.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door onze adviseurs en keukenopstellingen in onze showroom in Lisse. De keuze voor een keuken kunnen wij niet voor jou maken, daarom is de keuken niet in de v.o.n.-prijs van de woning inbegrepen. Meer informatie over de keukenaanbiedingen van ‘t Speykpark vind je in de uitgebreide keukenbijlagen.

Uw Huis, Uw Wens
De badkamer in een woning is tegenwoordig méér dan ‘alleen’ maar een badkamer. Het is een ontspanningsruimte om ’s morgens de dag rustig te kunnen beginnen en ’s avonds weer heerlijk te ontspannen na de hectiek van alledag. Voor jouw woning in ‘t Speykpark fase 3 kun je voor het sanitair terecht bij de digitale showroom van Uw Huis Uw Wens. Op jouw eigen inlogpagina staan de indelingsopties en kan je kiezen welke indelingsoptie het beste bij jou past. Binnen deze indelingen kan je alle onderdelen op artikelniveau wijzigen zoals; luxere kranen, wastafelmeubels en ander sanitair. Bezoek de website: www.uhuw.nl

Lingen Keramiek
Het standaard tegelwerk is in verschillende uitvoeringen mogelijk. De kleuren hiernaast zijn slechts een benadering van de werkelijke kleuren. Toch liever andere tegels? In de showroom van Lingen Keramiek kun je kiezen uit een groot assortiment wand- en vloertegels.