Vlindertuin fase 3 - 2-1 kap

Inschrijfformulier Vlindertuin fase 3 te 's-Gravenzande.

Inschrijfformulier verkoopMet het invullen van dit inschrijfformulier, schrijf je je in voor één van de woningen in De Vlindertuin fase 3 te 's-Gravenzande. Wij vragen je vriendelijk dit formulier volledig en naar waarheid in te vullen. 

De officiële inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Uiteraard kun je je nog inschrijven voor een woning in De Vlindertuin fase 3. Zodra er een woning beschikbaar komt, zal Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars contact met je opnemen.


Toelichting op het inschrijfformulier:
  • Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijfformulier worden ingediend. Als je met je partner koopt, dien je ook samen met je partner het inschrijfformulier in te vullen;
  • Wanneer je vragen hebt over dit inschrijfformulier, dan kun je contact opnemen met Helm & Heus Nieuwsbouwmakelaars via: 0174-444777.
  • De inschrijving is geheel vrijblijvend. Zowel de inschrijver als VORM Ontwikkeling B.V. verplichten zich niet tot (ver)koop over te gaan. Partijen kunnen aan de invulling van het inschrijfformulier geen rechten ontlenen;
De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.
Pagina: vorige 1 2 3 4 5 volgende