Herenhuis Koolmees

  • 85m²
  • 143 m² - 152 m²

Je woning

Met gepaste trots stellen we de Koolmees aan jullie voor. Met o.a. vijf slaapkamers, een ruime woonkamer en een heerlijke tuin op het zuiden. En die achtertuin is tot wel 15 meter diep!

Daarmee doet de Koolmees niet onder ten opzichte van zijn voorgangers. De circa 140 m2 aan woonoppervlakte  zijn verdeeld over 3 verdiepingen. De woningen zijn 5.1 meter breed en zijn voorzien van een complete, ruime badkamer met toilet. Bij een aantal woningen van dit type is zelfs een uitbouw mogelijk. Daarnaast beschikken deze woningen, net als alle woningen in het plan over een Delftse stoep aan de voorzijde van de woning.

Herenhuis Koolmees is inclusief parkeerplaats beschikbaar vanaf €575.000,- v.o.n.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in
X

Woningsoort

Kamers

Prijs

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst Herenhuis Koolmees

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
28 Verkocht 152 m2 6
29 Verkocht 143 m2 6
30 Verkocht 143 m2 6
31 Verkocht 143 m2 6
32 Verkocht 143 m2 6
33 Verkocht 143 m2 6
67 Verkocht 143 m2 6
68 Verkocht 143 m2 6

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Wil je lagere woonlasten?
  • De keuken en badkamer?
  • Wat zijn de extra’s?
Wil je lagere woonlasten?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wil je lagere woonlasten?

Klaar voor de toekomst. Dat is uw nieuwe woning in Vogelhof dankzij een zeer duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. Met als groot voordeel: meer comfort tegen een lager tarief. Dit klimaatsysteem wordt geleverd en geëxploiteerd door Next NRG. Uw toekomstige leverancier van verwarming, koeling en een comfortabel binnenklimaat. Zo bestaat het klimaatsysteem uit vier componenten, die samen zorgen voor verwarming en koeling, ventilatie, tapwater en duurzame stroom.

Verwarming en koeling
De woning is voorzien van vloerverwarming en -koeling. De hiervoor benodigde warme en koude waterstroom worden aangevoerd door een collectief veld van bodemlussen en een individuele warmtepomp in jouw woning. De woning is te verwarmen tot minimaal 20 °C. Op warme dagen is de woning te koelen tot enkele graden onder de buitentemperatuur.

Ventilatie
De woning is uitgerust met een ventilatiesysteem dat verse buitenlucht aanvoert en gebruikte lucht afvoert. In de woonkamer en slaapkamers wordt de luchtafvoer automatisch geregeld op koolstofdioxidegehalte (CO2). De aangevoerde lucht in de woning is altijd minimaal 16 °C. De ventilatie-unit in de technische ruimte zorgt dat aangevoerde koude buitenlucht energiezuinig wordt opgewarmd door de energieoverdracht van warme afvoerlucht.

Tapwater
De woningen met één badkamer hebben een tapwatervat van minimaal 150 liter water van 60 °C. De woningen met twee badkamers kunnen optioneel worden uitgerust met een tapwatervat van 200 of 300 liter. Het tapwatervat hangt in de technische ruimte. Ook werkt de woning bij de douche met warmteterugwinning (WTW), die 50 procent warmte terugwint van het weggespoelde warme douchewater. Deze is aangebracht in de douchegoot. Hierdoor verdubbelt de beschikbare hoeveelheid warm water voor het douchen.

Zonnestroom
Elke woning in Vogelhof beschikt over een aantal zonnepanelen, die zijn opgesteld op het dak. De bijbehorende omvormer staat in de techniekruimte. De opgewekte duurzame stroom wordt via jouw eigen kilowattuurmeter teruggeleverd aan jouw elektriciteitsleverancier.

De keuken en badkamer?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

De keuken en badkamer?

De keuken
Bij Vogelhof is ervoor gekozen om de woningen zonder keuken op te leveren. Je bent dus vrij in de keuze voor jouw keuken. Onze projectleverancier zet de deuren graag voor je open. Uiteraard kun je ook naar je eigen leverancier, zij kunnen na oplevering van jouw woning de keuken direct plaatsen.

De badkamer
Jouw persoonlijke domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken, of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. De badkamer is standaard al compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, luxe sanitair en accessoires. Maar het kan uiteraard ook worden aangepast aan jouw eigen wens. Zie de separate brochure van het sanitair en het tegelwerk voor wat standaard wordt toegepast in jouw woning in Vogelhof.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Gezamenlijke groene binnentuin met stoere speelkuil
Centraal in de binnentuin van ruim 1700 m2 staat een grote boom in het midden. Er is gekozen voor beplanting die jaarrond in bloei staat met veel kleur. De binnentuin grenst aan de privétuinen. De privétuin en binnentuin liggen op hetzelfde niveau.

Het water stroomt als verbindend element over de grote gezamenlijke binnentuin en loopt via de snavel van “de pauw” naar het waterplein. Het waterplein is bij droogte een stoere speelkuil. Bij veel regen wordt dit een kleine vijver, waarin stapstenen en drijvende speelobjecten uitnodigen om ook met slechter weer buiten te gaan spelen. Met verandering van het weer verandert dus ook de speelmogelijkheid. Naast het waterplein wordt er gebruik gemaakt van een infiltratiesysteem (kratten). Dit systeem zit onder de waterpassende verharding van het parkeerveld.

Ondergrondse garage
Parkeergarage: geheel verdiept. Totaal 66 parkeerplaatsen met daarnaast een gezamenlijke fietsenstalling (voor de appartementen en de BenedenBovenWoningen). De muren krijgen een vrolijke kleur, waardoor deze parkeergarage minder onveilig oogt. Het opleuken van de parkeergarage zal in het thema “vogels” zijn. Denk aan canvasdoeken met mooie vogels of muurschilderingen. Optioneel is er ruimte in de parkeergarage voor oplaadpunten fietsen en auto’s.