Assistent Adviseur Hypotheken

Assistent Adviseur Hypotheken

Dienstverband: Vast dienstverband, Parttime

Standplaats: Oud Beijerland

Team: VORM Sales en Finance

Zorg jij ervoor dat 250 kopers door jouw steun een VORMHuis kunnen kopen? Voel jij je als een vis in het water bij 750 klantcontacten per jaar? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Jij zorgt als Assistent adviseur hypotheken, samen met onze Hypotheekspecialisten, er iedere dag weer voor dat onze kopers een mooi nieuw dak boven hun hoofd krijgen. Na een hypotheekadvies met de Hypotheekspecialisten volgt er een administratief traject voor onze kopers en daar kom jij om de hoek kijken.

Zo’n administratief traject is voor veel kopers best uitdagend en spannend. Ben jij die administratieve duizendpoot die onze kopers, samen met de Hypotheek Specialist aan wie je gekoppeld bent, bij de hand neemt en er voor hen klaar staat in dat traject? Je werkt minimaal 4 dagen in de week. Dat doe je op ons kantoor in Oud-Beijerland, indien gewenst uiteraard in combinatie met een thuiswerkplek.

Je hebt veelvuldig rechtstreeks contact met onze kopers, kopersafdelingen binnen de VORM-bedrijven, banken, notarissen en makelaars. Je helpt onze kopers met het administratief op orde maken van hun hypotheek, je zamelt de daarvoor benodigde stukken in en zorgt dat die stukken bij de notaris terecht komen. Binnen de informele sfeer op kantoor ben jij de linking pin in een sterk en professioneel hypotheekteam, dat elkaar ondersteunt en dagelijks streeft naar perfectie.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent niet op je mondje gevallen en jij zoekt actief het contact met onze kopers. Uiteraard ben je administratief zeer secuur. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent verliefd op je job. Als persoon ben jij vrolijk, vriendelijk en hulpvaardig. Een gezonde werkdruk ervaar je als prettig, niets te doen hebben vind jij heel vervelend.

Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau. Ervaring in het vak is een pré maar geen must, want de juiste kandidaat leren we graag het vak!

Wie is VORM?

Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv's met elk hun eigen portfolio en specialisme, waar VORM Sales & Finance er één is. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar, bouwer en belegger.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij onze divisie VORM Sales & Finance in Oud-Beijerland, onderdeel van VORM Holding. Met VORM Sales & Finance heeft VORM een eigen hypotheekafdeling in huis. Ons team is het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerden en kopers van een VORM-huis; zij adviseren bij het maken van keuzes bij de grootste besteding die mensen in hun leven doen. We proberen daarbij de reis voor de kopers van onze woningen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om van geïnteresseerden tevreden kopers te maken?

Het team van VORM Sales & Finance bestaat uit in totaal 19 mensen, waarvan 6 hypotheekspecialisten, Hypotheekacceptanten en Woningcoaches die werken vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland. Wij beschikken over een uniek concept, waar jij onderdeel van uit kunt maken. Voor de juiste kandidaat gaat er een nieuwe wereld open.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (indicatie: startsalaris € 2.700,- (40 uur) met doorgroeimogelijkheden) en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Daniëlle Schuller, Adjunct-Directeur Sales & Finance. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Daniëlle (telefoon: 0186 - 618777).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een (digitale) koffie. 

 

Gerelateerde artikelen