Bouwkundig tekenaar/ BIM Modelleur

Bouwkundig tekenaar/ BIM Modelleur

Dienstverband: Fulltime

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Kopersadvies B.V.

Jij vindt het vertalen van de woonwensen van +500 klanten naar een 3D-model van hun droomhuis peanuts? Met gemak realiseer jij samen met onze bouwpartners 94.000 m3 aan complexe koperswensen? Jij draait je hand niet om voor het moduleren van 250 woningen per jaar? VORM daagt je uit! 

 

Wat ga je doen?

Jij verwezenlijkt de dromen van onze kopers naar werkelijkheid door ze te vertalen naar 3D- modellen. Met behulp van een bouwkundig model realiseer jij de meer- en minderwerktekeningen van de woningen van onze kopers voor onder andere onze 6D conceptwoningen. Als onderdeel van het team van Kopersadvisering, breng jij samen met de kopersadviseur de persoonlijke wensen van onze kopers tot leven. 

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over minimaal MBO of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Bouwkunde, aangevuld met kennis en inzicht op het gebied van het Bouwbesluit en NEN-normeringen. Je bent een echte teamplayer, daarnaast beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je ook nog eens flexibel, leergierig en kritisch.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het team van VORM Kopersadvies B.V., onderdeel van VORM Holding. Ons team van Kopersadviseurs begeleid onze klanten – kopers van een (nieuw)bouwproject – gedurende het hele bouwproces van hun nieuwe woning. Ons team adviseert kopers bij het maken van keuzes die bepalen hoe hun droomwoning eruit komt te zien en probeert hiermee de klantreis voor de kopers zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Specifiek over het project 

Momenteel begeleidt ons team onder andere het project Bernissepark (fase 4) in Zuidland waar 30 conceptwoningen worden gebouwd. Deze 100% volledig maatwerk woningen – voor de prijs van een standaard woning – zijn het antwoord van VORM op de vraag vanuit de markt. De woningtypes variëren van starters- tot vrijstaande woningen, in verschillende architectonische verschijningsvormen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. 


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen