Calculator/Kostendeskundige

Calculator/Kostendeskundige

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.

Voor een orderportefeuille van 546 woningen per jaar draai jij je hand niet om? Jouw hoofd loopt niet over met 16 transformaties dan wel renovaties in een jaar? VORM daagt je uit.


Wat ga je doen?

Als Calculator kom je te werken binnen het team van VORM Transformatie en Renovatie, onderdeel van VORM Holding. Samen met de projectorganisator ben jij – als een project zich bevindt in de fase tussen schets en realisatie – verantwoordelijk voor het gereed maken voor uitvoering van het project. Je gaat in bouwteams aan de slag om te zoeken naar de juiste oplossing binnen de gestelde kaders. Slim, creatief en overtuigend maak je de bouwkosten van projecten van conceptfase tot uitvoering gereed, voor zowel transformaties als renovaties. Je kan zowel op hoofdlijnen als detailniveau kosten berekenen, afhankelijk van de fase van het project. Je neemt initiatief om zaken te organiseren en je brengt structuur aan wanneer je in gesprek gaat met de stakeholders van het project. Je bent op de hoogte van technische innovaties en weet wanneer deze toepasbaar zijn. De behoefte van de organisatiewensen voor de projecten kan jij vertalen naar de meest optimale prijs.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt over minimaal HBO-denkniveau en je bent een teamplayer. Jij bent in staat te handelen vanuit de wensen van de stakeholders en vertaalt deze naar kosten, waarbij je op de hoogte bent van de prijs– en technische ontwikkelingen die relevant zijn voor het bouwen. Je kent, denkt en handelt vanuit de klantwensen (Business 2 Business). Het is van belang dat je goed kunt luisteren, plannen en organiseren en je daarnaast flexibel en besluitvaardig bent. Daarnaast beschik je over een groot leervermogen, ben je sterk in mondelinge presentatie en kun je analytisch denken. VORM transformeert eind 2019 ons nieuwe kantoorpand 'De Nieuwe Maaskant'.
  

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je gaat werken bij VORM Transformatie en Renovatie B.V., onderdeel van VORM Holding. Je komt terecht in een gevarieerd team met verschillende disciplines, wat een mooie dynamiek en samenwerking geeft. Samen zorg je ervoor dat de projecten - die zich nog in de conceptfase bevinden - worden voorbereid, gecalculeerd en zelfs de eerste inkopen worden verzorgd.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen