Commercieel administratief medewerker

Commercieel administratief medewerker

Dienstverband: Minimaal 32 uur

Standplaats: Oud-Beijerland

Team: VORM Sales & Finance

Haal jij je energie uit enthousiaste en blije kopers? Ben jij een kei in het opmaken van koopovereenkomsten én kan je deze ook nog eens begrijpelijk uitleggen aan onze kopers? Staat de ultieme klantervaring bij jou centraal en denk jij in oplossingen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij VORM Sales en Finance in Oud-Beijerland. Bij ons op kantoor ben je verantwoordelijk voor de Koop/Aanneemovereenkomsten voor onze kopers. Bovendien blink je uit in het begrijpelijk uitleggen van de koopovereenkomst aan onze kopers. Jij bent de match tussen de huizenzoekers en de prachtige nieuwbouwhuizen van VORM. Daarnaast assisteer jij je collega’s bij het plaatsen van opties op onze woningen en het verwerken en beantwoorden van inschrijvingen op onze woningen. Jij houdt in onze systemen het hele verkooptraject van onze kopers bij. Een belangrijke taak!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij kunt de verwachtingen van onze kopers overtreffen. Je bent en denkt klantgericht en staat positief in het leven! Daarnaast denk je in oplossingen, want jij hebt voor ieder probleem een oplossing. Zo denk jij mee met iedere koper van VORM. Daarom ben jij accuraat, vriendelijk en vrolijk. Je kunt contracten gemakkelijk uitleggen in een voor de koper begrijpelijke taal. Dit is waarom jij zo gewaardeerd wordt door onze klanten! Jij kunt dit, want je hebt soortgelijke werkzaamheden al uitgevoerd bij een notaris, makelaar of een collega-bouwbedrijf. Daarnaast beschik je over een relevante opleiding.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is één van de meest succesvolle bouwers en projectontwikkelaars van Nederland. Je komt te werken bij onze divisie Sales & Finance. Sales & Finance is het eerste aanspreekpunt voor onze kopers. In een geïntegreerd en uniek verkoopconcept krijgen onze kopers zowel uitleg over onze huizen als hypotheekadvies. De uitleg van onze huizen gebeurt in nauwe samenwerking met onze afdeling Kopersadvies. Sales & Finance is ook een full-service tussenpersoon in hypotheken voor onze eigen kopers.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (indicatie:   € 2.800,- bij fulltime) en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie.  Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie per e-mail (d.schuller@vorm.nl) t.a.v. Daniëlle Schuller, Adjunct-Directeur Sales & Finance. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Daniëlle (telefoon: 0186 - 618777).

 

 

Gerelateerde artikelen