Constructeur

Constructeur

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VOCON Engeneering B.V.

60 Km aan heipalen in een jaar houdt jou niet uit je slaap? Kraak jij graag je hersenen over 300 vereiste details betoncasco binnen één project? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Binnen VOCON, een dochteronderneming van VORM Holding, zet je als Constructeur al heel vroeg in het ontwerpproces de draagstructuren op. Jij zorgt ervoor dat de constructie logisch in elkaar steekt. Je bepaalt eerst de uitgangspunten  en overlegt deze met de opdrachtgever. Ook neem je  deel aan de ontwerpteamoverleggen. Daarnaast  maak je ook de gewichts- en stabiliteitsberekeningen en coördineer je de verdere constructieve uitwerking. Het aansturen van de modelleurs en controleren van de modellen behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.
Je bent tot en met de uitvoeringsfase betrokken bij het project. Ook de controles op de bouwplaats behoren tot je takenpakket en dit geeft jou de gelegenheid om je collega's op de bouwplaats weer eens een hand te schudden.
Naast het werk aan je eigen projecten ben je ook een vraagbaak voor je collega's van de overige bedrijven binnen VORM.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt de opleiding tot constructeur afgerond en je hebt ervaring op het gebied van construeren, rekenen en wapenen. In jouw persoonlijkheid en talenten blink je uit in goed kunnen samenwerken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, leergierig en kritisch.at zijn jouw kwaliteiten?

Het nieuwe kantoor van VORM van een extra verdieping voorzien bleek een uitdaging, aangezien de constructie van het monument hier niet op berekend was.

Wie is Vorm?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is, beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VOCON is het constructiebureau binnen VORM Holding dat nét wat verder gaat. Onze opdrachtgevers (ontwikkelaars én bouwers) zijn namelijk onze eigen VORM-collega’s. Daarvoor zet je natuurlijk graag een stapje extra. Ons werkgebied zijn de woning- en utiliteitsbouw binnen de projecten van VORM. VOCON opereert zelfstandig tussen de ontwikkelaars en de bouwers van VORM. We leggen daarbij dé schakel tussen het ontwerp en de bouw en blijven van begin tot het einde van het project betrokken bij het hele
bouwproces. VOCON Engineering bewaart en bewaakt alle kennis van het project en zorgt dat deze beschikbaar blijft voor de toekomst.

Het team van VOCON  bestaat uit 7 medewerkers die werken vanuit ons kantoor in Papendrecht.  Jouw werkplek is op het hoofdkantoor van VORM, nu nog in Papendrecht en na de bouwvak in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VOCON er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een (digitale) kop koffie. 

Gerelateerde artikelen