Directiesecretaresse

Directiesecretaresse

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Holding B.V.

Weet jij het overzicht te behouden met 328 emails per dag? Jij houdt met gemak 16 spreekwoordelijke ballen in de lucht? VORM daagt je uit. 


Wat ga je doen?

Als directiesecretaresse kom je te werken onder VORM holding en ondersteun je de directeur van VORM Projectontwikkeling bij een breed scala van werkzaamheden. Je bent meester in het beheren van zijn agenda en verzorgt zijn planning van dag tot dag, waarbij je logisch en volgordelijk te werk gaat en rekening houdt met inhoudelijke voorbereidingstijd. Het agendabeheer neemt zo'n 70% van je tijd in beslag.

Je bent op de hoogte van de lopende projecten, houdt de projectinformatie up-to-date en voorziet ze tijdig en correct van de juiste stukken. Je houdt overzicht over de afgesproken acties en je stuurt zo nodig  bij om ervoor te zorgen dat deze afspraken worden nageleefd. Daarnaast ontvang je bezoek, verzorg je lunches en zorg jij ervoor dat de directeur optimaal zijn werk kan doen.

Je komt te werken op het directiesecretariaat; het team bestaat uit drie leden die elk een directeur en soms –  aanvullend – een aantal managers ondersteunen. De samenwerking tussen de directiesecretaresses is zeer intensief. Door kennis met elkaar te delen versterken jullie elkaar en ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen bij de directie in het algemeen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een hbo werk- en denkniveau aangevuld met een directiesecretaresse opleiding en/of ervaring. De vastgoedbranche is jou bekend en je hebt hier bij voorkeur al ervaring mee. Het projectmatig werken is je niet vreemd en pas je eenvoudig toe. Door jouw ervaring vind je zonder moeite de weg in de digitale wereld en al haar toepassingen. Wellicht overbodig, maar de Nederlandse taal beheers je perfect in woord en geschrift.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren

Waar kom je te werken

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers – zowel in Papendrecht als verspreid door het land – aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen