Electromonteur

Electromonteur

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Materieel B.V.

600 stuks gereedschap onderhouden en repareren schrikt jou niet af? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Heb jij je studie elektro-/ installatietechniek afgerond en ben je klaar voor een uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Als Elektromonteur bij VORM zijn de bouwplaatsen afhankelijk van jouw expertise. Jij beoordeelt en repareert al het gereedschap op de bouwlocaties van VORM. Ook bewaak je de kwaliteit en veiligheid van de gereedschappen waar jouw collega's dagelijks mee werken. Van een accutol tot een bouwlift, jij bent de kenner! Een hele verantwoordelijkheid dus.


Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent iemand die eerst denkt en dan doet, maar je kunt ook snel schakelen! In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid waarbij je  jouw verantwoordelijkheid neemt. Bovendien denk je logisch na bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je bent in staat snel te handelen, je gaat een uitdaging niet uit de weg en je denkt in oplossingen. Jij bent iemand die graag samenwerkt door op een positieve  manier collega's te motiveren om samen een mooie teamprestatie neer te zetten.


Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.Onze collega op de bouwplaats van project De Vlindertuin.


Waar kom je te werken?

Bij VORM Materieel – onderdeel van VORM Holding - vervullen we de behoefte van alle VORM-bedrijven aan het materieel voor de projecten door heel Nederland. Van een volledige bouwplaatsinrichting inclusief energiebehoefte tot steigers, kranen, liften, gereedschappen en bouwplaatsomheining. We doen dit vanuit een splinternieuwe duurzame werf in Papendrecht. Ons team bestaat uit 15 allround vakspecialisten, die zorg dragen voor alle taken die horen bij de inkoop, inhuur, transport en het beheer van materieel. Ook de reparatie, de keuringen en het onderhoud van ons materieel doen wij, waar mogelijk, zelf in de efficiënt ingerichte werkplaatsen op onze werf. Als team staan wij dagelijks klaar om in opdracht van onze klanten, de project- en bouwlocaties te voorzien van materieel. Onze dienstverlening begint vaak al bij de bouwvoorbereiding. Je moet hierbij denken aan de advisering op het gebied van bouwplaatsinrichting en het aanvragen van energie- en watervoorzieningen. Daarnaast zorgt VORM Materieel voor het beheer van het eigen wagenpark van VORM. Ga jij met ons de uitdaging aan om ons materieel altijd volledig operationeel te houden?


Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie

Gerelateerde artikelen