HR adviseur

HR adviseur

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Holding B.V.

Weet jij onze 346 vaste en flexibele collega's te inspireren? Zorg jij ervoor dat onze employee experience met een 8 wordt beoordeeld? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Als HR adviseur vorm je een belangrijke schakel in de samenwerking met de verschillende BV’s en afdelingen waar VORM Holding uit bestaat. Voor deze functie verwachten we een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je draagt bij aan onze visie op HR en je adviseert, rapporteert en faciliteert de management teams van onze BV’s en afdelingen. Daarnaast zorg jij ervoor dat ons integrale HR-beleid en CAO op de juiste wijze worden uitgevoerd, met behulp van de beschikbare HR-instrumenten.

In deze functie is er ruimte en behoefte aan eigen initiatieven. Je bent in staat HR-projecten te initiëren, organiseren en tot een succesvol einde te leiden. Hiermee draag je bij aan de vernieuwing, ontwikkeling en evaluatie van ons HR-beleid. Je krachten liggen vooral op tactisch en operationeel niveau, daarnaast ben je ook op strategisch niveau sterk.

Het takenpakket beslaat het hele spectrum van HR van W&S tot invoer in het PI-systeem. Voor de managers ben je het eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen en fungeer je, gevraagd en ongevraagd, als sparringpartner op HR gebied. Indien nodig heb je contact met diverse instanties en externe experts. Uiteraard ben je betrokken bij terugkerende activiteiten, zoals de performance cyclus, veiligheid en acties betreffende vitaliteit en het terugdringen van verzuim.  Je bent verantwoordelijk voor een aantal bouw en projectontwikkeling BV’s; jij vormt het eerste aanspreekpunt voor zo’n 100 werknemers.  Je neemt deel aan multidisciplinaire projecten.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal vijf jaar werkervaring als HR adviseur. Jij schakelt gemakkelijk tussen de wisselende gesprekspartners en jij weet hen te overtuigen van jouw standpunten. Het nemen van verantwoording is een vanzelfsprekendheid en zorgt ervoor dat je de zaken regelt. De 'getting things done' mentaliteit.

Je hebt een groot aanpassingsvermogen en je voelt je thuis in een dynamische en zeer wendbare omgeving waar. Je hebt ervaring met projectmatig werken. Kennis van Agile werken evenals Scrum is een pré. Je bent besluitvaardig en integer; je werkt gestructureerd met gevoel voor wat de organisatie nodig heeft.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Kom jij ons team van 346 collega's  in topVORM versterken?


Waar kom je te werken?

VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. HR maakt onderdeel uit van de afdeling Operations en ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouw- en ontwikkelings sector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie.

De afdeling HR bestaat uit drie HR adviseurs en één manager. De gehele afdeling Operations bestaat uit 15 medewerkers op het gebied van HR, ICT, Innovatie en Klant- en  bedrijfscommunicatie. Ga jij met ons de uitdaging aan de synergie tussen de verschillende VORM-bedrijven te versterken en te bouwen aan één sterker VORM?

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieeldienst) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen