Hypotheekspecialist Nieuwbouw

Hypotheekspecialist Nieuwbouw

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Oud Beijerland

Team: VORM Sales en Finance

Verkoop jij jaarlijks 250 innovatieve hypotheekaanbiedingen aan geïnteresseerden in een VORM-huis? Handel jij met gemak 750 klantcontacten per jaar af? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

In deze functie als Hypotheekspecialist nieuwbouw geef je in het eerste contact met kopers (globale) uitleg over de huizen van VORM. Tevens ben je verantwoordelijke voor het geven van hypotheekadviezen. Middels ons effectieve buddy-systeem leiden wij je intern verder op tot Hypotheekspecialist op het gebied van nieuwbouw. De administratieve werkzaamheden die met jouw functie samenhangen worden grotendeels uitgevoerd door jouw assistent. Zo houd jij namelijk meer tijd over om je voornamelijk met onze kopers bezig te houden.

Wij werken volgens een geïntegreerd en uniek verkoopconcept, waarbij onze kopers zowel uitleg over onze huizen als hypotheekadvies krijgen. De uitleg over onze VORM-huizen gebeurt in nauwe samenwerking met onze Woningcoaches en de adviseurs van VORM Kopersadvies. VORM Sales & Finance is daarnaast ook een full-service tussenpersoon in hypotheken voor eigen kopers.


Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van de relevante diploma’s. Daarnaast ben je op dit moment werkzaam als hypotheekadviseur en beschik je over de nodige ervaring. In deze functie is het noodzakelijk dat flexibiliteit behoort tot jouw kernwaarden. Als HypotheekSpecialist bepalen onze kopers voornamelijk jouw agenda. Je kunt twee drukke weken hebben, waarna je een week gas terug neemt. Je bent de spil voor onze kopers, belt met ze, appt met ze.

Ondanks de drukte, ben je warm, vriendelijk en vrolijk in jouw contact met anderen, net als de overige teamleden. Je hebt sterkte contactuele eigenschappen, je bent gedreven op een natuurlijke manier. Uit ervaring is gebleken dat hypotheekadviseurs waarbij dit gedrag aangeleerd is, niet slagen binnen ons team. Je bent een 'mensenmens', je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je hebt een enorme teamspirit. Wij zijn er voor jou, jij bent er voor ons. 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij onze divisie VORM Sales & Finance in Oud-Beijerland, onderdeel van VORM Holding. Met VORM Sales & Finance heeft VORM een eigen hypotheekafdeling in huis. Ons team is het eerste aanspreekpunt voor geïnteresseerden en kopers van een VORM-huis; zij adviseren bij het maken van keuzes bij de grootste besteding die mensen in hun leven doen. We proberen daarbij de reis voor de kopers van onze woningen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om van geïnteresseerden tevreden kopers te maken?

Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv's met elk hun eigen portfolio en specialisme, waar VORM Sales & Finance er één is. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar, bouwer en belegger.

Het team van VORM Sales & Finance bestaat uit in totaal 19 collega's, waarvan 6 hypotheekspecialisten, Hypotheekacceptanten en Woningcoaches die werken vanuit ons kantoor in Oud-Beijerland. Wij beschikken over een uniek concept, waar jij onderdeel van uit kunt maken. Voor de juiste kandidaat gaat er een nieuwe wereld open.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Als indicatie, het startsalaris bedraagt €4.500,- en uiteraard zijn er doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. naar Daniëlle Schuller Adjunct-Directeur Sales & Finance. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Daniëlle (telefoon: 0186 - 618777).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen