Hypotheekspecialist Nieuwbouw

Hypotheekspecialist Nieuwbouw

Dienstverband: Fulltime

Standplaats: Oud-Beijerland

Team: VORM Sales & Finance

Ben jij een hypotheekspecialist die vindt dat hypotheekadvies een upgrade verdient? Staat de ultieme klantbeleving bij jou voorop en ben jij er klaar voor om onze kopers door het lange to do-lijstje heen te helpen? Wanneer ben jij voor het laatst met je collega’s een uitdaging aangegaan, waarna je samen trots was op het resultaat? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij VORM Sales & Finance in Oud-Beijerland. Hier voorzie je onze kopers van een heldere uitleg over onze huizen en je geeft een perfect hypotheekadvies. Dat doe je vanuit onze hoofdvestiging in Oud-Beijerland of ter plekke op locatie. Als Hypotheekspecialist beschik je bij ons over ongekende mogelijkheden. We kunnen snel schakelen en draaien mee in de top van Nederland. Dit betekent dat jij iedere koper de optimale service kunt bieden en jezelf onderscheidt van alle andere hypotheekspecialisten. Daarnaast denk je mee, zodat we onze teamprestaties dagelijks verbeteren en optimaliseren. Wij zijn er voor jou, jij bent er voor ons!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent op dit moment al een goede hypotheekadviseur. Kom je bij ons werken, dan leiden wij je verder op tot Hypotheekspecialist Nieuwbouw. Uiteraard vragen wij de juiste diploma’s, maar daar hoeven we het eigenlijk niet over te hebben. Wij zoeken een flexibele specialist, die weet hoe je mensen op hun gemak stelt. Een enthousiaste collega, waar iedereen mee wil samenwerken. Je bent vrolijk, vriendelijk en zeer sterk in het opbouwen van een relatie met onze kopers. Je bent de spil voor onze kopers, belt met ze, appt met ze. Ons concept is uniek, jij bent dat ook. Zo overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten!

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is één van de meest succesvolle bouwers en projectontwikkelaars van Nederland. Je komt te werken bij onze divisie Sales & Finance. Sales & Finance is het eerste aanspreekpunt voor onze kopers. In een geïntegreerd en uniek verkoopconcept krijgen onze kopers zowel uitleg over onze huizen als hypotheekadvies. De uitleg van onze huizen gebeurt in nauwe samenwerking met onze afdeling Kopersadvies. Sales & Finance is ook een full-service tussenpersoon in hypotheken voor onze eigen kopers.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (indicatie:  startsalaris € 4.000,-) en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie.  Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd. Met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie per e-mail (d.schuller@vorm.nl) t.a.v. Daniëlle Schuller, Adjunct-Directeur Sales & Finance. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Daniëlle (telefoon: 0186 - 618777).

Gerelateerde artikelen