(Jr.) Technisch manager Vastgoedonderhoud

(Jr.) Technisch manager Vastgoedonderhoud

Dienstverband: 0,8 - 1 FTE

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Vastgoedonderhoud B.V.

Jij ligt niet wakker van het beheer van 410 objecten? Werk jij met gemak 4.182 onderhoudshandelingen per jaar weg? Jij onderhoud met gemak 158.388 m3 aan vastgoed? VORM daagt je uit. 

Ben je nu echt op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je veel ervaring op het gebied van werkvoorbereiding, dan is dit wellicht de uitlezen functie voor jou! 

Wat ga je doen?

Jij gaat je bezig houden met het meerjarig onderhoud van vastgoed, opbouwen van een langdurige relatie met de klant en advies geven over objecten die nog gebouwd moeten worden. VORM is dé expert op het gebied van vastgoed. Het voeren van de juiste strategie heeft ervoor gezorgd dat VORM tot de Top 5 van Nederland behoort. Dit succes vraagt om uitbreiding van ons team.

Je wordt – naar gelang je ervaring – projectverantwoordelijk voor bestaande en nieuwe onderhoudscontracten en gaat aan de hand van aanwezige calculaties, BIM-modellen de MJOP's voor de panden opstellen, contracteren en uiteindelijk het contract bewaken. Uiteraard zal een fysiek bezoek aan het pand en de klanten hierin niet ontbreken, waarna je op basis van een conditiemeting kan rapporteren aan de klant. Op deze wijze kan je een gedegen advies aan de (interne) klant geven inzake het meerjarig onderhoud. Je zal in deze functie met veel partijen in aanraking komen, van opdrachtgever tot onderaannemer. Naast uiteraard jouw collega's. Je werkt nauw samen met de collega’s van Backoffice om de dagelijkse meldingen in goede aarde te leiden.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent iemand die analytisch denkt en vanuit die competentie bedenk jij de meest effectieve en efficiente onderhoudsplannen voor beide partijen. Je kan deze voorstellen goed communiceren op een wijze die aansluit bij jouw gesprekspartners. Je hebt een HBO-denkniveau met een bouwkundige achtergrond en je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, niet alleen in het vakgebied, maar juist ook daarbuiten.

Voor jouw analyses maak je gebruik van alle aanwezige gegevens in de diverse systemen die voor handen zijn. Daarnaast zoek je ook naar nieuwe oplossingen of systemen en doorzie je dat het verzamelen en juist interpreteren van DATA de toekomst is voor het beheer van objecten. Je bent bekend met en hebt ervaring met de begrippen NEN2767, Lean, TCO, IOT en Big Data.

 

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud B.V., een onderdeel van VORM Holding. Het meerjarig onderhouden van objecten is de core business van VORM Vastgoedonderhoud. Door de nauwe samenwerking binnen VORM hebben wij een groot netwerk van vastgoedeigenaren opgebouwd. Met de inbreng van onze kennis kunnen we voor de klant de Total Cost of Ownership laag houden. Onze standplaats is momenteel Papendrecht, maar eind 2019 verhuist VORM naar Rotterdam. Het Vastgoedonderhoud team bestaat momenteel uit vier collega's. Jouw toekomstige team heeft een nauwe samenwerking met onze acht collega's van afdeling Garantie en Service én natuurlijk ook met onze overige 200 collega's! 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. Daarom zoeken wij mensen die zichzelf en elkaar steeds weer opnieuw willen uitdagen, omdat we geloven dat het jou, de organisatie en daarmee de klant beter maakt.

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Zeker zo belangrijk is dat we je een uitdagende functie bieden met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. 


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen