Junior Coördinator MVO en duurzaamheid

Junior Coördinator MVO en duurzaamheid

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: Innovatie

Streven naar 100% CO2 neutrale projecten schrikt jou niet af? 50% minder primair grondstofgebruik in 2030 eveneens niet? VORM daagt je uit!  


Wat ga je doen?

Jij gaat VORM helpen de ambitie waar te maken om onze klimaatimpact te verkleinen. Dat is waar wij dagelijks aan werken. En daarom zijn wij op zoek naar een junior Coördinator MVO duurzaamheid. Je hebt als Coördinator MVO en duurzaamheid een allesomvattende rol van initiator, stimulator, controleur en coördinator met betrekking tot de MVO- en duurzaamheidsvraagstukken. Jij gaat ervoor zorgen dat we de impact van VORM op het milieu verkleinen en onze impact op de maatschappij vergroten. Hiervoor volg jij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van MVO en milieu. Deze vertaal je met gemak door naar de praktijk.

Hierbij is het belangrijk dat je nauwgezet werkt en initiatief durft te nemen. Jij bent een coördinator die steeds op zoek is naar praktische oplossingen. Daarbij zorg je ervoor dat de interne systemen steevast up-to-date zijn en blijf je deze verbeteren. Je informeert en inspireert je collega’s om actief bezig te zijn met zaken als MVO, CO2 reductie, biodiversiteit & circulariteit. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de organisatie blijft voldoen aan de vereisten van de aanwezige certificeringen, zowel MVO gerelateerd als ISO 9001 en VGM. Tenslotte bestaat een fundamenteel onderdeel van je functie uit het bijdragen aan de circulaire bouweconomie. Van het inzichtelijk maken van alle grondstoffen en materiaalstromen, tot het bewaken van de kwaliteit en daarmee de milieu-impact van al onze activiteiten. Zo nodig initieer je eventuele alternatieven voor hergebruik van materialen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding met 2-3 jaar werkervaring. Daarnaast beschik je over kennis van bouw(processen) en MVO in de bouw. Tenslotte ben je ambitieus en heb je een grote interesse in duurzaamheid en circulaire (bouw)economie. Je bent gedreven, assertief en procesgericht. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je staat stevig genoeg in je schoenen om beleid uit te kunnen dragen. Het duurzame project BOLD wordt voorzien van energie opwekkende ramen.


Wie is VORM?

Onze klimaatimpact verkleinen, dat is de ambitie van VORM. Dat is waar wij dagelijks aan werken. Wij willen de wereld beter achterlaten dan wij hem nu aantreffen. Daarom verbeteren wij constant en zijn we voortdurend bezig met MVO en milieu. Wij zijn begonnen met het meten van onze impact. Inmiddels is VORM op een punt, waar we MVO & milieu naar een hoger niveau tillen. 

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Waar kom je te werken?

VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. De afdeling Operations ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: de bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. Ga jij met ons de uitdaging aan de synergie tussen de verschillende VORM-bedrijven te versterken en te bouwen aan één sterker VORM?

De afdeling Operations bestaat uit 19 medewerkers op het gebied van HR, ICT, Innovatie en Klant- en bedrijfscommunicatie. Samen met één andere collega's maak jij onderdeel uit van het innovatieteam. Elk teamlid krijgt een eigen thema en jullie werken nauw samen om te excelleren op deze thema's. Jij wordt verantwoordelijk voor het thema 'energietransitie'. 


Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen