(Junior) Technisch Manager Vastgoedonderhoud

(Junior) Technisch Manager Vastgoedonderhoud

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Vastgoedonderhoud B.V.

Werk jij met gemak 4.182 onderhoudshandelingen per jaar weg? De verantwoordelijkheid over 158.388 m3 aan vastgoed schrikt jou niet af? VORM daagt je uit.


Wat ga je doen?

Als (junior) technisch manager vastgoedonderhoud houd jij je bezig met het reparatie-,  mutatie- en meerjarig onderhoud van vastgoed. Je bouwt langdurige relaties op met klanten en geeft advies over objecten die nog gebouwd moeten worden.

Je wordt – naar gelang jouw ervaring – de projectverantwoordelijke voor bestaande en nieuwe onderhoudscontracten. Je gaat aan de hand van de bestaande SLA’s, de aanwezige calculaties en BIM-modellen de meerjarig onderhoudsplannen voor de panden opstellen, contracteren en uiteindelijk het contract bewaken. Uiteraard heb je intensief contact met de klanten en breng je bezoeken aan de panden, waarna je op basis van een conditiemeting kan rapporteren aan de klant. Je bent in staat gedegen advies uit te brengen aan de (interne) klant inzake het reparatie-, mutatie-  en meerjarig onderhoud. Je komt in deze functie met veel partijen in aanraking, van opdrachtgevers tot onderaannemers en uiteraard jouw collega's. Je werkt nauw samen met de collega’s van Backoffice om de dagelijkse meldingen in goede banen te leiden.

VORM is dé expert op het gebied van vastgoed: wij weten hoe een pand wordt gebouwd en wat een pand aan onderhoud nodig heeft. Het voeren van de juiste strategie heeft ertoe geleid dat VORM tot de top 5 van Nederland behoort. Dit succes vraagt om uitbreiding van ons team. Op basis van de locaties van de panden worden de projecten verdeeld over het team. Voor dit team zoeken wij een technisch manager die zich met name richt op de projecten in en boven Rotterdam. Je woonplaats is dus ook bij voorkeur in deze regio.


Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent iemand die analytisch denkt en vanuit die competentie bedenk jij de meest effectieve en efficiente onderhoudsplannen voor beide partijen. Je kan deze voorstellen goed communiceren op een wijze die aansluit bij jouw gesprekspartners. Je hebt een HBO-denkniveau met een bouwkundige achtergrond en je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, niet alleen in het vakgebied, maar juist ook daarbuiten.

Voor jouw analyses maak je gebruik van alle aanwezige gegevens in de diverse systemen die voor handen zijn. Daarnaast zoek je ook naar nieuwe oplossingen of systemen en doorzie je dat het verzamelen en juist interpreteren van DATA de toekomst is voor het beheer van objecten. Je bent bekend met en hebt ervaring met de begrippen NEN2767, Lean, TCO, IOT en Big Data.


Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


VORM verzorgt het meerjarig onderhoud voor Gemeentehuis Zwijndrecht.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud, een onderdeel van VORM Holding. Het meerjarig onderhouden van vastgoedobjecten in alle soorten, maten en met veel verschillende bestemmingen is de core business van ons bedrijf. Door de nauwe samenwerking binnen VORM hebben wij een groot netwerk van vastgoedeigenaren opgebouwd. Met de inbreng van onze kennis kunnen we voor de klant de Total Cost of Ownership laag houden.

Het team van VORM Vastgoedonderhoud bestaat uit 5 medewerkers. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Vastgoedonderhoud er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.


Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen