Junior uitvoerder

Junior uitvoerder

Dienstverband: Vast dienstverband, Onbekend

Standplaats: Projectlocatie

Team: VORM

Jij hebt 0 ervaring en wilt starten aan een wereldbaan? Leer jij straks 150 man aansturen op de bouwplaats? VORM daagt je uit!


Je komt net van school, maar wat nu?

Eindelijk, je hebt je MBO-diploma in de richting Bouw en Techniek op zak. En nu lekker aan het werk, natuurlijk. Of denk je er toch ook aan om naast je baan een verdere studie te gaan volgen? Dan willen we je graag helpen met een goed betaalde job én een gedegen opleiding op HBO-niveau! Als gemotiveerde MBO-er met een diploma bieden we je graag een baan aan als junior-uitvoerder. Je wordt begeleid door een ervaren uitvoerder en leert alle kneepjes van het bouwvak. Na je inwerkperiode (die afhangt van hoe snel je de dingen oppakt) kom je in aanmerking om een zogenaamde duale HBO-studie in de richting Bouw en Techniek te gaan volgen.

Wat ga je doen als junior uitvoerder in opleiding?

Als junior uitvoerder moet je stevig in je veiligheidsschoenen staan om deze dynamische baan te kunnen leren. Je staat aan het begin van je carrière en gaat alles nog meemaken. Daarnaast heb je ook nog het lef om een HBO-studie te gaan beginnen. Je combineert de praktijk met een managementopleiding. Belangrijk in deze functie zijn jouw eigen motivatie en je oog voor kwaliteit. Jouw taken gaan bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk bouwen van een project – zowel op technisch als organisatorisch niveau. Natuurlijk ben je in opleiding en word je ondersteund door een ervaren uitvoerder/begeleider. Veel van onze collega’s gingen je al voor in dit traject. Zij weten inmiddels wat deze functie zo leuk maakt, hoe het werkt op de bouwplaats én op managementniveau. Van belang is dat je de verantwoordelijkheden vooral neerlegt waar ze horen. Daarnaast staat veiligheid op de bouwplaats bij jou natuurlijk op nummer 1.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau richting bouwkunde of techniek. Je bent kostenbewust en je houdt graag overzicht – over zowel de details als de grote lijnen. Je bent iemand die niet van afwachten houdt, maar neemt graag zelf het roer in handen. Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en je ziet onderhandelen als een uitdaging. Voor jouw zijn problemen vooral uitdagingen. Het afleveren van vakwerk in zowel kwaliteit en kwantiteit vind je heel belangrijk. Je zult zelfstandig moeten functioneren maar ook deel moeten zijn van een team van collega’s. Je bent goed met geautomatiseerde systemen en ook als de druk ho(o)g(er) is, blijf jij accuraat en gestructureerd werken.

 VORM ontwikkelt Sluishuis, het architectonische landmark van Amsterdam

 

Wie is VORM

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Waar kom je te werken?

De functie van junior uitvoerder in (HBO-)opleiding vind plaats bij de verschillende VORM-bedrijven en op verschillende specialisaties. Je kunt komen te werken bij onder meer VORM Bouw, VORM Transformatie en Renovatie en VORM 6D Wonen.

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij geschikt, dan hebben we een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden te bieden. Je komt te werken in hypermodern bedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Na afronding van je HBO-studie krijg je een baangarantie voor een functie van Uitvoerder bij VORM, waarna je de verantwoordelijkheid krijgt over je eigen project. Daarna doe je genoeg ervaring op om jezelf te ontwikkelen tot bijvoorbeeld projectleider. Je krijgt kortom een carrièrepad afgestemd op jouw individu.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen