Kopersadviseur

Kopersadviseur

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Kopersadvies B.V.

Weet jij de 3.540 klantwensen per project te vertalen naar hun droomhuis? Weet jij je hoofd koel te houden bij 16 kopersevents per jaar? VORM daagt je uit.


Wat ga je doen?

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Daarom doen wij er alles aan om de koper van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces en hebben zij een centrale rol binnen VORM. Jij zorgt ervoor dat het droomhuis van onze kopers gerealiseerd wordt. Je hebt oog en oor voor hun wensen en ondersteunt en coördineert hen op een slimme, creatieve en enthousiaste manier bij het maken van hun keuzes in meer- en minderwerk.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Bouwkunde. Je bent in staat je in te leven in de wensen van onze kopers. Vol enthousiasme ga jij aan de slag met een nieuw project en onderhoud je contact met de kopers en leveranciers. Jij communiceert op een heldere en laagdrempelige manier met kopers en je houd hun wensen hierbij altijd in het oog. Jij bent communicatief en commercieel vaardig waardoor je voor alle betrokken partijen een win-win situatie bereikt. Met jouw gestructureerde werkwijze heb je altijd overzicht over jouw projecten en weet je welke zaken er spelen. Project BOLD, de nieuwe eye catcher aan het IJ.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het team van VORM Kopersadvies B.V., onderdeel van VORM Holding. Ons team van kopersadviseurs begeleid onze klanten – kopers van een (nieuw)bouwproject – gedurende het hele bouwproces van hun nieuwe (t)huis. Ons team adviseert kopers bij het maken van keuzes die bepalen hoe hun droomwoning eruit komt te zien en probeert hiermee de klantreis voor de kopers zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen