Manager Wet Kwaliteitsborging

Manager Wet Kwaliteitsborging

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM

Ga jij ervoor zorgen dat wij binnen onze procedures een foutmarge van 0% behalen?  Jij weet met gemak 218 wetsartikelen te vertalen naar de praktijk? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Jij weet op een praktische manier, van toegevoegde waarde voor alle stakeholders de Wet Kwaliteitsborging verder te vertalen naar en te verankeren in de processen en procedures. Dit betreft alle processen in het gehele traject van ontwikkeling, verkoop, realisatie en oplevering van onze conceptwoningen waarbij theorie en praktijk direct samen komen in een proefproject in Papendrecht dat in 2021 gedaan wordt. Voor deze concrete opdracht gaan wij graag een samenwerking aan voor een periode van minimaal 1 tot maximaal 1,5 jaar. Daarna gaan we graag samen in gesprek om invulling te geven aan deze opgave binnen de andere VORM-bedrijven of als jouw ambities inmiddels ergens anders liggen die verder te verkennen. Binnen het VORM doen zich altijd kansen voor en liggen er nieuwe uitdagingen klaar.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij hebt een HBO werk- en denkniveau. Daarbij beschik je over een brede kennis van de Wet Kwaliteitsborging, kennis van lean management gecombineerd met gedegen bouwkundige kennis. Het is voor jou een uitdaging om de processen en procedures duidelijk in kaart te brengen draagvlak te creëren bij 'gebruikers' en processen lean te maken en te implementeren. Denk hierbij aan onder andere. het opzetten en implementeren van consumentendossiers, risico-inventarisaties, keuringsplannen, et cetera. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken waarbij je niet schuwt om alle dingen op te pakken die nodig zijn om je doel te bereiken en jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt in praktische oplossingen, houdt het doel voor ogen en gaat accuraat en gestructureerd te werk en denkt en doet tegelijkertijd.VORM staat voor kwaliteit, wat is af te lezen aan ons nieuw gerenoveerde hoofdkantoor De Nieuwe Maaskant (foto: Milan Hofman)

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken? 

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen en/of werken, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Onze familie van bedrijven bestaat uit een groot aantal bv’s met elk hun eigen expertise. VORM heeft hiermee alle bouw- en ontwikkeldisciplines onder één dak beschikbaar voor onze partners en kopers. VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek kan op het hoofdkantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw achtergrond, studierichting en interesses. In totaal werk je samen met 270 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.
 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen