Meewerkend assistent uitvoerder

Meewerkend assistent uitvoerder

Dienstverband: Fulltime

Standplaats: Projectlocatie

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Jij ziet de productie van 24 woningen in 25 weken als een uitdaging? De verantwoordelijkheid over 70 man op de bouwplaats geeft jou geen slapeloze nachten? Het storten van 2.760m3 aan beton klaar jij zo? VORM daagt je uit!"

 

Wat ga je doen?

Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de praktische voorbereiding van onze 6D-bouwprojecten. Alsook de praktische uitvoering van de werkzaamheden van het jouw toegewezen 6D-project. Je bewaakt ten alle tijden de kwaliteit, veiligheid en de voortgang van het project zodat we de beloftes aan onze klanten nakomen. Door de kleinschaligheid van de 6D-projecten weten jij en je team exact wie onze klanten zijn. Kortom, het betreft een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij onze klant, de koper van het huis, centraal staat.

 
Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent iemand die eerst denkt en dan doet. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt logisch na bij het voorbereiden van het project waarbij je jouw praktische ervaring meebrengt. Je schakelt snel en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om oorspronkelijke oplossingen aan te dragen. Je werkt af en toe mee op de werkvloer en daarnaast kan je ook schakelen zodat je jouw team op een positieve en constructieve manier kan aansturen.

Je beschikt over voldoende kennis van softwarepakketten zoals de Microsoftpakketten om de administratie bij te houden. Daarnaast beschik je over vakkennis omdat je vanuit het vak timmerman bent doorgegroeid.

 
Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Bij VORM werken we veilig of we werken niet. Tijdens onze Veiligheidsdagen krijgen onze collega's een workshop over veilig heisen. 

 

Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen B.V. is onderdeel van VORM Holding, een familie van bedrijven. Het team dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van 6D conceptwoningen leveren 100% maatwerk voor de prijs van een gestandaardiseerde woning. Voor de engineering en realisatie van deze conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we samen met vaste partners volgens gestandaardiseerde processen en detailleringen.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per email aan Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen