Open sollicitatie

Open sollicitatie

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM

Schrikt onze omzet van EUR 350 miljoen in een jaar jou niet af (2018)? Heb jij wel zin in het samenwerken met 260 nieuwe collega's? VORM daagt je uit!  

 

Wat ga je doen?

VORM is altijd opzoek naar talent. Als jij vindt dat er geen passende vacature voor je open staat en jij denkt een goede aanvulling te zijn voor ons team, dan nodigen wij jou uit een open sollicitatie te sturen. Wij dagen je uit om ons te laten zien hoe jij het verschil kunt maken in onze mooie organisatie. Waneer wij mogelijkheden zien voor jou in een toekomst bij VORM of wanneer er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel, nemen wij contact met je op. 

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over talent, eventueel aangevuld door een (bouwgerelateerde) opleiding of juist bakken aan praktijkervaring. Belangrijk is dat je leergierig en zelfstandig bent en daarnaast ook graag in teamverband werkt. Samen met je collega's probeer jij het beste uit jezelf, jouw project en/of het team te halen.

 


Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek kan op het hoofdkantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw studierichting en interesses.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen