Secretaresse

Secretaresse

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.

Weet jij het overzicht te behouden met 328 emails per dag? Jij houdt met gemak 16 spreekwoordelijke ballen in de lucht? VORM daagt je uit.


Wat ga je doen?

Als secretaresse van Transformatie & Renovatie ondersteun je de drie leidinggevenden ( het leidinggevend team van de B.V.) bij een breed scala van werkzaamheden. Je bent meester in het beheren van agenda’s en verzorgen van planningen van dag tot dag, waarbij je logisch en volgordelijk te werk gaat en rekening houdt met inhoudelijke voorbereidingstijd. Het agenda en mailbeheer neemt zo'n 70% van je tijd in beslag.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent integer en weet de werkzaamheden een duidelijke kop en staart te geven. Je hebt een scherp overzicht van de afspraken en informeert proactief het leiderschapsteam over lopende zaken en nog te behalen deadlines.

Je hebt een hbo werk- en denkniveau aangevuld met een (directie)secretaresse opleiding en/of ervaring. De vastgoed en/of bouwbranche is jou bekend en je hebt hier bij voorkeur al ervaring mee. Het projectmatig werken is je niet vreemd en pas je eenvoudig toe. Door jouw ervaring vind je zonder moeite de weg in de digitale wereld en al haar toepassingen. Wellicht overbodig, maar de Nederlandse taal beheers je perfect in woord en geschrift.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren.

VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 280 VORM’ers.VORM Transformatie en Renovatie transformeerde het project Sancta Maria te Noordwijk.

Waar kom je te werken?

VORM transformatie & Renovatie is onderdeel van VORM Holding, een expert op het gebied van bestaand vastgoed en nieuwbouw. Onze kracht ligt in de samenwerking met onze opdrachtgevers. De combinatie van hun kennis en ons specialisme zorgt dat we succesvolle projecten realiseren. Voor ons, de opdrachtgever, maar vooral de eindgebruiker. We behoren binnen ons werkterrein dan ook niet voor niets tot de top 5 van Nederland. Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want bestaand vastgoed levert altijd prachtige verhalen op. Van het imposante staatsdrukkerijgebouw op de Binckhorst in Den Haag tot monumentale kloosters in Noordwijk en Leiden; we geven gebouwen en hun omgeving een nieuwe bestemming, met respect voor authentieke details en materialen. In 2020 verhuisden we zelf naar een speciaal voor VORM getransformeerde locatie, het historische gebouw ‘De Nieuwe Maaskant’.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen