Sr. Uitvoerder (transformatie en renovatie)

Sr. Uitvoerder (transformatie en renovatie)

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Projectlocatie

Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.

78 Man aansturen op de bouwplaats vind jij een makkie? 16 Weken voor een complete renovatie tot 44 nul-op-de-meter appartementen zie jij als een mooie kans? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Als Zelfstandig Uitvoerder kom je te werken bij VORM Transformatie en Renovatie, onderdeel van VORM Holding, en vind je bij ons een zeer gevarieerde en dynamische functie. Het gaat bij ons namelijk niet alleen om de cijfers, maar juist ook om kwaliteit. Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk verwezenlijken van de projecten. Dit is op technisch, financieel, en organisatorisch niveau.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied. 

Wat zijn je kwaliteiten?

Je bent iemand die minimaal een HBO-denkniveau richting bouwkunde en ruime ervaring als zelfstandig uitvoerder in de bouw heeft. Je bent kostenbewust en je bewaakt het overzicht voor zowel details als de grote lijnen van een project waarbij veiligheid altijd een belangrijk uitgangspunt moet zijn. Je gaat creatief en pro-actief te werk en je stelt hoge eisen aan jouw werk. Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren (in- en extern) en onderhandelen, waarbij je snel inzicht hebt in zaken die spelen.

Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en bent daarbij altijd klantgericht bezig. Het juist administratief vastleggen van de voortgang in het geautomatiseerde systeem is voor jou geen enkel probleem. Ook als de druk hoger is kun je accuraat en gestructureerd blijven werken.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Transformatie van het landgoed Sancta Maria in Noordhout in samenwerking met BPD


Waar kom je te werken?

Wat is er mooier dan reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland.

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker. Het markante voormalige kantoorgebouw De Binck in Den Haag transformeren we tot een prachtig en ultramodern appartementengebouw. En wat te denken van De Rotterdamsche School in Rotterdam, dat we hebben getransformeerd van een monumentale jaren ‘30 gebouw naar 41 unieke appartementen. 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)  waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen