Stagiair marketing & communicatie

Stagiair marketing & communicatie

Dienstverband: Parttime (tijdelijk)

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Ontwikkeling B.V.

Durf jij de concurrentie aan te gaan met 29 andere stagiaires per jaar? Jij bent niet onder de indruk van onze omzet van €350 miljoen in een jaar (2018)? Kennisnmaken met 260 nieuwe collega's vind jij gezellig? VORM daagt je uit.

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling VORMlab waar alle projecten worden voorbereid voor verkoop. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het creëren van naamsbekendheid voor onze prachtige bouwprojecten. Jij wordt verantwoordelijk voor het dagelijks vullen van onze contentkalender. Ook ondersteun je bij het ontwikkelen van (kopers)nieuwsbrieven en direct mailings. Het beantwoorden van de telefoon en e-mails behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. De grootste uitdaging betreft het schrijven van SEO-waardige websitecontent. Daarnaast ondersteun je ons team bij het selecteren en ordenen van beeldmaterial voor onze website of andere communicatievormen. Je weet hoe je via welk online medium de klant kan bereiken.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt over minimaal MBO werk- of denkniveau met kennis van marketing/communicatie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beschik je over goede kennis van o.a. Adobe Illustrator en Photoshop en ben je bekend met Mailchimp. Je vindt het leuk om videocontent te maken die onze campagnes kunnen ondersteunen.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij VORM Ontwikkeling B.V., onderdeel van VORM Holding, op de afdeling VORMlab. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Papendrecht.
De afdeling VORMlab heeft de schone taak onze (nieuwbouw)projecten gereed te maken voor verkoop en onze prachtige woningen onder de aandacht te brengen bij potentiele kopers.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte stagiair, dan mag je van ons verwachten dat we jou belonen met een vaste stagevergoeding per maand en dito arbeidsvoorwaarden. Je stagevergoeding is afhankelijk van het niveau van de opleiding. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Je kunt bij ons een enerverende stageperiode verwachten. Je wordt gezien als een volwaardig lid van het team en zal bij alle activiteiten betrokken worden. Deze stageperiode geeft je veel kennis en inzicht over hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Die kennis neem je weer mee in je verdere studie.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je stage lopen bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen