Telefoniste/ Receptioniste

Telefoniste/ Receptioniste

Dienstverband: Fulltime

Standplaats: Oud-Beijerland

Team: VORM Sales & Finance

Ben jij klaar om hét visitekaartje te worden van VORM Sales en Finance? Ben je bovendien heel gastvrij en voelen alle mensen zich bij jou meteen welkom, óók aan de telefoon? Geef jij iedere beller het gevoel dat je oprecht geïnteresseerd bent? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij VORM Sales en Finance in Oud-Beijerland. Bij ons op kantoor ben je verantwoordelijk voor een hartelijke ontvangst van onze kopers! Jij ziet ieder inkomend telefoontje als een nieuwe uitdaging om de beller positief te verrassen. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s met administratief werk. De combinatie tussen telefoniste en receptioniste zorgt ervoor dat je een afwisselende baan hebt. Jij bent het verbindend element binnen ons kantoor en je werkt nauw samen met alle afdelingen. Een belangrijke taak!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent het eerste gezicht wat onze kopers zien als de voordeur opengaat. Het zal je daarom niet verbazen dat wij een warme en vrolijke collega zoeken, waarbij onze klanten zich thuis voelen. Klantvriendelijkheid is een belangrijke kwaliteit. Daarnaast ben je punctueel, flexibel, representatief en geordend. Onze kopers worden blij als ze jou zien of horen, want jij bent nu eenmaal jij. Telefoontjes van kopers verbind je door naar de betreffende teamleden. Dagelijks ren jij vrolijk in de rondte met koffie en onze heerlijke appelkoeken!

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is één van de meest succesvolle bouwers en projectontwikkelaars van Nederland. Je komt te werken bij onze divisie Sales & Finance. Sales & Finance is het eerste aanspreekpunt voor onze kopers. In een geïntegreerd en uniek verkoopconcept krijgen onze kopers zowel uitleg over onze huizen als hypotheekadvies. De uitleg van onze huizen gebeurt in nauwe samenwerking met onze afdeling Kopersadvies. Sales & Finance is ook een full-service tussenpersoon in hypotheken voor onze eigen kopers.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (indicatie:  € 2.200,-) en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd. Met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! Stuur jouw sollicitatie per e-mail (d.schuller@vorm.nl) t.a.v. Daniëlle Schuller, Adjunct-Directeur Sales & Finance. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Daniëlle (telefoon: 0186 - 618777).

Gerelateerde artikelen