Timmerman

Timmerman

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Jij maakt je niet druk over het storten van 2.760m3 aan beton? Ondervindt jij geen stress bij de productie van 24 woningen in 25 weken? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Samen met jouw vaste team ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van onze bouwprojecten voor VORM 6D Wonen. Jij bewaakt te allen tijde de kwaliteit, veiligheid en de voortgang van het project zodat we onze beloftes aan onze klanten nakomen en de planning halen. Door de kleinschaligheid van onze VORM 6D projecten wordt het team gezien als de 'ogen en oren' van de uitvoerder. Kortom, het betreft een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij de wensen van onze klant, de koper van het huis, centraal staat. Heb je een trouwe collega waar je graag mee samenwerkt, neem deze mee en verdien een bonus van €2.500,-.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent iemand die eerst denkt en dan doet. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt logisch na bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Je bent in staat snel te handelen, je gaat een uitdaging niet uit de weg en je denkt in oplossingen. Je bent iemand die graag samenwerkt door op een positieve en constructieve manier collega's te motiveren om samen een mooie teamprestatie neer te zetten. jouw kwaliteiten?

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


VORM 6D Wonen is verantwoordelijk voor Hofwijk in Mijnsheerenland

Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen B.V. is het team dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van 6D conceptwoningen. Dit team levert 100% maatwerk voor de prijs van een gestandaardiseerde woning. Voor de engineering en realisatie van deze conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we samen met vaste partners volgens gestandaardiseerde processen en detailleringen. Het team van VORM 6D Wonen bestaat uit 35 collega-timmerlieden, -uitvoerders, -werkvoorbereiders, calculator, garantiemedewerker en -projectcoördinators. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.  
 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de  kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen