Timmerman

Timmerman

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Jij maakt je niet druk over het storten van 2.760m3 aan beton? Ondervind jij geen stress bij de productie van 24 woningen in 25 weken? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Als gediplomeerd timmerman ben je, binnen een vast team van bouwcollega’s verantwoordelijk, voor de praktische uitvoering van bouwprojecten voor VORM 6D Wonen. Daarnaast bewaak je de kwaliteit, veiligheid en de voortgang van het project zodat we alle beloftes aan onze klanten nakomen en de planning halen. Omdat VORM 6D projecten vaak kleine projecten zijn, wordt het bouwteam gezien als de 'ogen en oren' van een uitvoerder. Kortom, je hebt een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij de wensen van de koper van het huis centraal staat.

Tip: Heb je een maat waar je graag mee samenwerkt, neem deze mee en verdien een bonus van €2.500,-.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt je diploma in de richting Bouw en Techniek en denkt goed na voordat je doet. Maar je kunt ook snel schakelen! In deze baan heb je een grote mate van zelfstandigheid en moet je jouw verantwoordelijkheid nemen. Bovendien denk je logisch na bij het werk, je gaat een uitdaging niet uit de weg en je denkt in oplossingen. Jij bent iemand die graag samenwerkt en je collega’s motiveert om samen een mooie teamprestatie neer te zetten.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 VORM 6D Wonen is verantwoordelijk voor Hofwijk in Mijnsheerenland


Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen B.V. is het team dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van 6D conceptwoningen. Dit team levert 100% maatwerk voor de prijs van een gestandaardiseerde woning. Voor de engineering en realisatie van deze conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we samen met vaste partners volgens gestandaardiseerde processen en detailleringen. Het team van VORM 6D Wonen bestaat uit 35 collega-timmerlieden, -uitvoerders, -werkvoorbereiders, calculator, garantiemedewerker en -projectcoördinators. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij geschikt, dan hebben we een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden te bieden. Je komt te werken in hypermodern bedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Er is volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Er zijn genoeg mogelijkheden voor cursussen en opleidingen, waarbij niets nog vast staat. Wat je graag wilt leren, dat bepaal jij zelf. Met de juiste motivatie is er bij ons heel veel mogelijk. Bij VORM gaan we uit van jouw talent en willen we dat je het beste uit jezelf kunt halen.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de  kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen