Uitvoerder

Uitvoerder

Dienstverband: Vast dienstverband, Onbekend

Standplaats: Rotterdam

Team: VORM Bouw B.V.

Stuur jij met gemak 150 man aan op de bouwplaats? Draai jij je hand niet om voor het storten van 1.000 kuub beton in een dag? VORM daagt je uit!


Wat ga je doen?

Als Uitvoerder dien je stevig in je veiligheidsschoenen te staan om deze zeer gevarieerde en dynamische functie uit te kunnen oefenen. Het draait bij VORM niet alleen om de cijfers, maar zeker ook om mentaliteit en kwaliteit. Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk bouwen van een deel van het project. Dit is op technisch en organisatorisch niveau. Dit alles wordt ondersteund met de LEAN-methodieken. Je stuurt de teams van onderaannemers aan waarbij je de verantwoordelijkheden neerlegt waar ze dienen te horen. Daarnaast staat veiligheid bij jou op de bouwplaats op prioriteit nummer 1.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau richting bouwkunde en je beschikt over ruime ervaring als uitvoerder in de bouw. Je bent kostenbewust en je bewaakt het overzicht – waarbij je zowel de details als de grote lijnen van een project ziet – waarbij veiligheid altijd een belangrijk uitgangspunt moet zijn. Je gaat creatief en pro-actief te werk en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk.

Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en je onderhandelt als de beste, daarnaast heb je altijd zicht op alle zaken die spelen op jouw bouwplaats. Je denkt in oplossingen, jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren als onderdeel van een collegiaal team. Het correct administratief vastleggen van de voortgang van het project in ons geautomatiseerde systeem is voor jou geen probleem. Ook als de druk ho(o)g(er) is blijf jij accuraat en gestructureerd werken.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


VORM is zowel de ontwikkelaar als bouwer van dit energieneutrale project BOLD met een gevel van zonnepanelen.

Waar kom je te werken?

De gehele breedte van de bouwsector is het werkterrein van VORM Bouw. We werken hierop nauw samen met onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding en gaan voor het beste resultaat op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening en risico. Dat zie je niet alleen terug in de iconische bouwwerken van onze hand, maar ook in onze slagvaardigheid en daadkracht. Binnenkort betrekken we ons nieuwe kantoor in Rotterdam Delfshaven en regisseren vanuit daar onze bouwplaatsen door heel Nederland. Als ontwikkelende
bouwer onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden en combineren daarbij realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule die ons geen windeieren legt. We koesteren dan ook een zeer gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

Het team van VORM Bouw bestaat uit projectleiders, zelfstandige uitvoerders, uitvoerders, werkvoorbereiders die op de verschillende projecten werken. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Bouw er een is. In totaal werk je samen met 270 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Specifiek over het project BOLD

Jij komt op een van onze prachtige projecten te werken. Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker. Het indrukwekkende project BOLD in Amsterdam is hier een mooi voorbeeld van. Aan de noordelijke IJ-oever realiseren wij 158 exclusieve woningen in de vorm van een stoere zwartfluwelen en energieneutrale appartementengebouw van 24 verdiepingen.

Het project BOLD is bijzonder in zijn soort, een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet eerder gebouwd in Nederland. Kom jij het team van dit unieke project versterken?

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie

Gerelateerde artikelen