Uitvoerder Productie Homeblocks

Uitvoerder Productie Homeblocks

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime/Parttime

Standplaats: Bergambacht

Team: Homeblocks

Maak jij de productie van 25 elementen per week waar? jij denkt de transitie naar geprefabriceerde bouw binnen 2 jaar te realiseren? VORM en Homeblocks dagen je uit.


Wat ga je doen?

Als uitvoerder Productie kom je te werken bij onze partner Homeblocks. Je bent hier verantwoordelijk voor het, van begin tot eind, beheersen en controleren van het productieproces in de fabriek. Jij zorgt ervoor dat het logistieke uitvoerende proces gestroomlijnd verloopt. Je hebt contact met leveranciers en voert (kwaliteits)controles uit ten behoeve van de geleverde diensten en/of producten. Uiteraard staat de Veiligheid van onze medewerkers bij jou bovenaan je prioriteitenlijst.

Je bent continue op zoek naar mogelijkheden waarmee jij het mogelijk maakt om ons product met de juiste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren en de faalkosten te reduceren. Je bent altijd klantgericht bezig. Kortom, je bent op meerdere fronten een belangrijke spil in het productieproces van onze partner Homeblocks!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen minimaal HBO werk- en denkniveau, een opleiding in de richting van bouwkunde aangevuld met ervaring. Voor onze partner Homeblocks zijn we op zoek naar een werkvoorbereider waarbij bouwtechniek in het bloed zit. Het meedenken over projecten en het ontwikkelen van het product is een tweede natuur voor jou. 

Problemen zie jij als uitdagingen en deze pak jij creatief aan. Je werkt goed samen in een team en je kunt goed onderhandelen. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Het is belangrijk dat je een goede kijk op kosten hebt, je communicatief vaardig bent en je flexibel opstelt in je werk. Je vindt het een kunst om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.

Wie is VORM (en Homeblocks)?

Je komt te werken bij een nieuwe, groeiende onderneming genaamd Homeblocks, een samenwerking tussen Giesbers Holding en VORM. 

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Een organisatie die in vorm is beweegt mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.Het duurzame project BOLD wordt voorzien van energie opwekkende ‘PowerWindows’.


Waar kom je te werken?

Homeblocks produceert prefab badkamers, -toiletten, -meterkasten en technische ruimten. De units worden vervolgens op vrachtwagens gezet en als kant-en-klare elementen de woningen ingeschoven. Homeblocks beperkt zich niet tot prefab badkamers en is veel meer een prefab elementenbouwer.

Homeblocks heeft als missie de transitie naar geprefabriceerde bouw te versnellen. In de fabriek worden onder geconditioneerde omstandigheden, in een gecontroleerd productieproces, diverse bouwkundige- en installatietechnische elementen geproduceerd. Badkamers, toiletten, technische-ruimten en toekomstig binnenwanden- en gevelelementen kunnen zo met een hogere kwaliteit, minder faalkosten en kortere doorlooptijd tot stand worden gebracht dan dat traditioneel mogelijk is.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van Homeblocks verwachten dat zij jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij Homeblocks. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Neem voor meer informatie over Homeblocks contact op met Colin Giesbers, 06-57797814.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen