Verkoopmanager

Verkoopmanager

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Ontwikkeling B.V./ Afdeling VORMlab

Verkoop jij met gemak 1100 woningen per jaar? Weet jij met 50 vastgoedprojecten in een jaar alle ballen hoog te houden? VORM daagt je uit.


Wat ga je doen?

Als verkoopmanager bij VORM Ontwikkeling ben je gedreven om potentiële bewoners van onze VORM-huizen te verrassen en te verleiden met effectieve middelen om zo een optimaal verkoopresultaat te behalen. Je bent al in een vroeg stadium betrokken bij (de acquisities en) het verkooptraject van onze projecten en spart met het projectteam van onder andere de projectontwikkelaars over de beste aanpak.
Jij initieert en verzorgt binnen jouw functie: het maken van verkoopmiddelen zoals websites, nieuwsbrieven, brochures (samen met reclame- en online bureaus); de slimme inzet van (social) media en online tools; contracteren en aansturen van makelaars; het organiseren van contractstukken en evenementen. Samen met het projectteam enthousiasmeer en informeer je toekomstige bewoners bij diverse (verkoop)bijeenkomsten. Je deelt jouw successen met jouw team en brengt verslag uit over de (voortgang van de) verkoop van de projecten.


Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO of academische opleiding aangevuld met relevante ervaring. Het verkoopproces – van projectontwikkeling tot verkoop van woningen – is jou niet onbekend. Daarnaast beschik je over juridische en bouwtechnische kennis. Jij bent goed op de hoogte van alle mogelijkheden van social media en je weet deze middelen in te zetten om onze potentiele kopers te bereiken. Je houdt van aanpakken, organiseren en hebt een 'gewoon doen' mentaliteit. Je staat dicht bij de klant. Omdat jij de klantwensen goed weet in te schatten en daarop aan te sluiten, kun je snel handelen. Wat zijn jouw kwaliteiten?


VORMlab is o.a. verantwoordelijk voor de verkoop van project Tiles in Delft.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Je komt bij VORM Ontwikkeling B.V. te werken, bij de afdeling VORMlab, onderdeel van VORM Holding. Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer; VORM Ontwikkeling neemt voor onze opdrachtgevers alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Dit doen zij zowel binnen als buiten VORM Holding. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid. Binnenkort betrekken we ons nieuwe kantoor in Rotterdam Delfshaven. Daarmee zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Het team van VORMlab bestaat uit 5 collega's die werken vanuit ons kantoor in Papendrecht. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 260 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.


Wil je werken bij VORM?

VORM daagt je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur jouw sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 078 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen