Voorman

Voorman

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Project

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Jij hebt de touwtjes in handen. Als Voorman bij VORM krijg jij veel verantwoordelijkheid. Jij begrijpt tenslotte wat er allemaal op de bouw gebeurt. Je bent niet alleen de schakel tussen de uitvoerende collega’s en het management, ook met de kopers van de woningen die jij bouwt, heb je nauw contact. Kopers die na de sleuteloverdracht nog met verwondering spreken over jou als enthousiaste Voorman. Herken jij jezelf? Hou dan je aandacht nog even vast.

Wat ga je doen

Bij VORM zoeken wij namelijk een Voorman die de processen op de projecten van VORM 6D wonen bewaakt. Met jouw oog voor veiligheid van de collega’s, kwaliteitscontroles en voortgangsbewaking skills ben jij onmisbaar op de bouw en voorkom jij gevaarlijke situaties. Daarnaast steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen als dit een keer nodig is.

Jij begrijpt je collega’s en je collega’s begrijpen jou. Een positieve aansturing van collega’s typeert jou! Samen met de Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de praktische voorbereiding en uitvoering van een bouwproject. Door de kleinschaligheid van de VORM 6D Wonen projecten ken jij jouw kopers. Dit maakt het werk als Voorman bij VORM 6D Wonen uniek!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Als Voorman heb jij minimaal MBO (werk- en) denkniveau, een opleiding in de richting van timmeren/bouwkunde, aangevuld met ervaring. Je bent een denkende doener die graag verantwoordelijkheden krijgt én neemt. Natuurlijk denk je logisch na bij het voorbereiden van het project, je beschikt tenslotte over praktische ervaring. Hierdoor schakel je snel en ga je problemen niet uit de weg – voor ieder probleem is een oplossing! Niet onbelangrijk: je kunt goed uit de voeten met softwarepakketten (zoals Microsoftpakketten) om de administratie bij te houden.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Project Vroondaal te Den Haag.
 
Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is, beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is. In totaal werk je samen met 270 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen is het onderdeel van VORM Holding dat zich bezighoudt met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar vergis je niet. Standaard is bij ons niet de standaard. Vandaar dat de woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa’s in een breed scala van architectonische verschijningsvormen. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om ons team van 35 FTE’s te komen versterken?

Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie. 

Gerelateerde artikelen