Voorman 6D Wonen

Voorman 6D Wonen

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Project

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Ga jij voor onze klanten 51.660 m3 BVO per jaar bouwen? De productie van 24 woningen in 25 weken schrikt jou niet af? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Als voorman binnen het team van VORM 6D Wonen ben jij, samen met de uitvoerder, betrokken van A tot Z bij de praktische voorbereiding van een bouwproject. Alsook de praktische uitvoering van de werkzaamheden van het aan jou toegewezen VORM 6D Wonen project. Daarbij bewaak je ook voortdurend de kwaliteit, veiligheid en de voortgang van het project.
Omdat de klant, de koper van het huis, bij ons centraal staat heb je als voorman verantwoordelijk en uitdagend werk. De teams van de 6D-projecten staan, door de kleinschaligheid van de projecten, in nauw contact met onze klanten. Dit contact maakt het werk van een voorman extra waardevol.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We vragen minimaal MBO (werk- en) denkniveau, een opleiding in de richting van timmeren/bouwkunde, aangevuld met ervaring. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet met een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt logisch bij het voorbereiden van het project waarbij je de praktische ervaring meebrengt. Je kan snel schakelen en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om oorspronkelijke oplossingen aan te dragen. Je werkt af en toe mee op de werkvloer, maar je kan ook schakelen zodat je de mensen op een positieve en constructieve manier kan aansturen.
Je beschikt over voldoende kennis van softwarepakketten zoals de Microsoftpakketten om de administratie bij te houden.

Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland vorm te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.


Achter de Haagse duinen verrijst project SANDT in Vroondaal.


Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen is het onderdeel van VORM Holding dat zich bezig houdt met de engineering en realisatie van de 6D Conceptwoningen. Deze vooraf volledig uitgewerkte woningen zijn het antwoord van VORM op de groeiende vraag naar energiezuinige, betaalbare en snel gebouwde woningen. Maar vergis je niet. Standaard is bij ons niet de standaard. Vandaar dat de woningtypes variëren van starterswoningen tot vrijstaande villa’s in een breed scala van architectonische verschijningsvormen.

Voor de engineering en realisatie van de conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we met vaste partners volgens uitgekiende processen en detailleringen. VORM 6D Wonen realiseert de 6D conceptwoningen in opdracht van ontwikkelaar VORM Conceptwoningen B.V., maar ook in opdracht van andere projectontwikkelaars, beleggers en corporaties. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om ons team van 35 FTE’s te komen versterken?

VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM 6D Wonen er een is. In totaal werk je samen met 270 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.


Werken bij VORM?

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een (digitale) kop koffie. 

Gerelateerde artikelen