Header VORM arbeidsmarktcampagne wie is VORM

VORM de toekomst

We noemen onszelf thuismakers, maar in feite zijn we een van ’s lands meest innovatieve bouw- en ontwikkelbedrijf.

We bouwen aan wijken, steden en dorpen op locaties waar mensen graag thuis willen komen. We houden van levendige buurten, geliefde architectuur en kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen zich echt ‘thuis’ te laten voelen. En dat beperkt zich niet alleen tot de woning zelf. Ook op het gebied van financiering (VORM Finance), domotica (VORMotica), duurzaamheid (NEXT NRG) en conceptwonen (6D Wonen) is VORM absolute koploper in de woningmarkt. Daarnaast ontwikkelen we, samen met onze partners, verregaande procesinnovaties, waarmee we in de gehele keten succes en waardering oogsten. Durven…. door te doen!


Rotterdam

In 2019 bestaat VORM 100 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn en tevens een mooi moment om terug te gaan naar onze ‘roots’. Dit jaar keert VORM namelijk terug naar de plek waar het ooit begon. Aan de Maas in het Rotterdamse Delfshaven.

 

Erkend leerbedrijf

Als bouw- en vastgoedbedrijf vinden wij het van groot belang dat we investeren in het opleiden van jongeren in onze sector. VORM is daarom een erkend leerbedrijf met volop gekwalificeerde leermeesters. Op elk project waar een student werkt, is een coach aanwezig. Ook leren doe je…. door te doen!

 

Bekijk ook de testimonials van onze collega's: