BossaNova

BINNENKORT IN VERKOOP!

In Verkoop vanaf donderdag 17 december 2020!!!

De verschillende Studio's en Terrasappartementen van toren “Bossa” in nieuwbouwplan BossaNova in Haarlem gaan in verkoop!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en we houden je vrijblijvend op de hoogte.

Bossa bestaat in totaal uit 78 woningen verdeeld over 13 verdiepingen en 5 verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht.

Een kort overzicht van de verschillende woningtypen:
· Studio 50 m2, vanaf € 255.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 80 m2, vanaf € 360.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 90 m2 vanaf € 391.500,- v.o.n.
· Terrasappartement 120 m2 vanaf € 590.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 130 m2 vanaf € 625.000,- v.o.n.

Naast de basis plattegrond van de woningen, kun je je appartement nog naar eigen wens invullen, bekijk de Inspiratieplattegronden per woningtype bij de downloads

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming én –koeling in alle vertrekken én hebben een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de studio's en Terrasappartementen voorzien van een Siematic Keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer en toilet.

Schitterende locatie in Haarlem

Haarlem Nieuw-Zuid is volop in ontwikkeling en wordt de komende jaren alleen nog maar mooier. De nieuwbouw van BossaNova, de complete transformatie van het winkelcentrum, de aanleg van diverse parken en andere nieuwbouwplannen zijn daar goede voorbeelden van. Dit heeft een positief effect op de waardeontwikkeling van jouw nieuwe woning.

BossaNova staat letterlijk met zijn ‘voeten’ in het enorme Aziëpark van ruim 62.000 m2. De prachtige waterpartij die tussen de naastgelegen woontorens Tango & Twister door kronkelt, zal verder worden doorgetrokken richting BossaNova.

In BossaNova heb je alles in de buurt. Je bent snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek binnen handbereik.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Leslie en Sabrina

Starters

Leslie en Sabrina huren al 10 jaar. Zij hebben een appartement van € 370.000,- op het oog.

Farid en Soraya

Doorstromers

Ook Farid en Soraya willen in Bossa Nova gaan wonen. Zij hebben een appartement van € 420.000,- op het oog.

Peter en Annelies

Latere leeftijd

Peter en Annelies zijn al wat ouder en de kinderen zijn de deur uit. Ze hebben een fijn penthouse van € 600.000,- op het oog.

De appartementen

Aanbod eerste fase

BossaNova biedt een mix van verschillende koopappartementen in verschillende afmetingen. Zo heb je bijvoorbeeld Studio's van circa 50 m2, luxe Terrasappartementen in zowel circa 80 m2 én circa 90 m2 en voor de mensen die nóg groter willen hebben we ook nog de Terrasappartementen van circa 120 m2 en 130 m2. Deze bevinden zich zowel op de bovenste (Penthouse) verdieping als op de zevende én achtste verdieping.

Door de ronde vorm van de woontorens is ook de ligging en het uitzicht telkens anders. Heerlijk wonen in het park, met je auto veilig in en uit het zicht in de parkeergarage gestald. Grote terrassen en alle voorzieningen in de buurt. Wat wil je nog meer?

Binnenkort in verkoop: "Bossa", een prachtige ronde woontoren van in totaal 78 woningen verdeeld over 13 verdiepingen. En weet je wat het leuke is? De bouw start sowieso in April 2021 en de bouwtijd staat ingepland voor 2 jaar.

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van BossaNova

Waarom wonen in BossaNova?

Groot terras tot 15m2, Jouw eigen overdekte parkeerplaats, Wonen midden in het groene park, De bouw start in maart/april 2021, Bouwtijd van slechts twee jaar, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, Speelse woonindeling & enorm veel lichtinval, Luxe badkamer & Siematic keuken inbegrepen, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Luxe afwerking & volledig in themastijl, Smart ready wonen door Vormotica én Energiezuinig, lage lasten en hypotheekrente. Wat zou je nog meer willen?

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Mooijekind Vleut Makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars

Makelaar
Bas van Beusekom

Bas van Beusekom

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in