BossaNova

Nog maar enkele Terrasappartementen beschikbaar!

De verkoop van de Terrasappartementen in Bossa Nova gaat hard, er zijn namelijk nog maar een aantal van deze prachtige woningen beschikbaar. Wil je meer informatie over deze Terrasappartementen? Bekijk dan hier de video, waarin één van de makelaars van Bossa Nova je alles verteld over deze woning. Wil je weten welke Terrasappartementen er nog beschikbaar zijn? Dat kun je gemakkelijk en snel terugvinden via de woningzoeker van Bossa Nova. Lijkt één van de nog beschikbare Terrasappartementen je iets? Schrijf je dan hier in en plan direct een bezoek in aan onze modelwoning.

Schitterende locatie in Haarlem

Haarlem Nieuw-Zuid is volop in ontwikkeling en wordt de komende jaren alleen nog maar mooier. De nieuwbouw van Bossa Nova, de complete transformatie van het winkelcentrum, de aanleg van diverse parken en andere nieuwbouwplannen zijn daar goede voorbeelden van. Dit heeft een positief effect op de waardeontwikkeling van jouw nieuwe woning.

Bossa en Nova staan letterlijk met hun ‘voeten’ in het enorme Aziëpark van ruim 62.000 m2. De prachtige waterpartij die tussen de naastgelegen woontorens Tango & Twister door kronkelt, zal verder worden doorgetrokken richting BossaNova.

In Bossa Nova heb je alles in de buurt. Je bent snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek binnen handbereik.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Ivar en Kassandra

Starter en een woning kopen in Bossa Nova?

Ivar en Kassandra zijn echte starters op de woningmarkt, ze wonen nu allebei nog thuis.

Bayek en Aya

Nu huurder, straks een mooie koopwoning in Bossa Nova

Bayek en Aya willen graag in een mooi en ruim Terrasappartement 90 gaan wonen.

Jacob en Evie

Doorstromer en een woning kopen in Bossa Nova?

Jacob en Evie willen in Bossa Nova gaan wonen. Zij hebben een Terrasappartement 130 op het oog, een bijzonder ruim en goed gelegen Terrasappartement. Hun Terrasappartement 130 kost € 630.000,- v.o.n..

Martin en Joyce

57+ en een woning kopen in Bossa Nova

Martin en Joyce zijn rond de 60 en willen in Bossa Nova gaan wonen.

De appartementen

Het aanbod:

Bossa en Nova bieden een mix van verschillende koopappartementen in verschillende afmetingen. Zo heb je bijvoorbeeld Studio's van circa 50 m2 (100% verkocht), luxe Terrasappartementen in zowel circa 80 m2 én circa 90 m2 en voor de mensen die nóg groter willen hebben we ook nog de Terrasappartementen van circa 120 m2 en 130 m2. Deze bevinden zich zowel op de bovenste (Penthouse) verdieping van beide Torens als op de zevende én achtste verdieping van Toren Bossa.

Door de ronde vorm van de woontorens is ook de ligging en het uitzicht telkens anders. Heerlijk wonen in het park, met je auto veilig in en uit het zicht in de parkeergarage gestald. Grote terrassen en alle voorzieningen in de buurt. Wat wil je nog meer?

Nu in verkoop: ''Bossa en Nova", twee prachtige ronde woontorens met in totaal 142 woningen verdeeld over meerdere verdiepingen. En weet je wat het leuke is? De bouw van Bossa en Nova start sowieso in April 2021 en de bouwtijd staat ingepland voor circa. 2 jaar.

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van BossaNova

Waarom wonen in BossaNova?

Groot terras tot 15m2, Jouw eigen overdekte parkeerplaats, Wonen midden in het groene park, De bouw start in maart/april 2021, Bouwtijd van slechts twee jaar, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, Speelse woonindeling & enorm veel lichtinval, Luxe badkamer & Siematic keuken inbegrepen, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Luxe afwerking & volledig in themastijl, Smart ready wonen door Vormotica én Energiezuinig, lage lasten en hypotheekrente. Wat zou je nog meer willen?

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Mooijekind Vleut Makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars

Makelaar
Bas van Beusekom

Bas van Beusekom

Makelaar
Eric van Oversteeg

Eric van Oversteeg

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in