BossaNova

Wegens succes Fase 1 - Nu ook in verkoop - Fase 2 - Toren Nova

Wegens de succes van de verkoop van Fase 1 - Toren Bossa zijn nu ook de verschillende Studio's en Terrasappartementen van Fase 2 - Toren Nova in verkoop! 

Heb je interesse in een woning in Toren Bossa of Nova? Vul dan hier het interesseformulier in en ontvang de inloggegevens van je persoonlijke woningdossier met daarin meer informatie en het inschrijfformulier.

Fase 1 - Toren Bossa bestaat uit 78 woningen verdeeld over 14 verdiepingen en Fase 2 - Toren Nova bestaat uit 64 woningen verdeeld over 11 verdiepingen. In beide torens komen 5 verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht.

Een kort overzicht van deze 5 verschillende woningtypen:
· Studio 50 m2, vanaf € 255.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 80 m2, vanaf € 360.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 90 m2 vanaf € 389.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 120 m2 vanaf € 575.000,- v.o.n.
· Terrasappartement 130 m2 vanaf € 605.000,- v.o.n.

Naast de basis plattegrond van de woningen, kun je je Studio of Terrasappartement nog naar eigen wens invullen, bekijk de Inspiratieplattegronden per woningtype bij de downloads

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming én –koeling in alle vertrekken én hebben een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de studio's en Terrasappartementen voorzien van een Siematic Keuken met Siemens apparatuur en een complete badkamer en toilet. En hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Schitterende locatie in Haarlem

Haarlem Nieuw-Zuid is volop in ontwikkeling en wordt de komende jaren alleen nog maar mooier. De nieuwbouw van Bossa Nova, de complete transformatie van het winkelcentrum, de aanleg van diverse parken en andere nieuwbouwplannen zijn daar goede voorbeelden van. Dit heeft een positief effect op de waardeontwikkeling van jouw nieuwe woning.

Bossa en Nova staan letterlijk met hun ‘voeten’ in het enorme Aziëpark van ruim 62.000 m2. De prachtige waterpartij die tussen de naastgelegen woontorens Tango & Twister door kronkelt, zal verder worden doorgetrokken richting BossaNova.

In Bossa Nova heb je alles in de buurt. Je bent snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek binnen handbereik.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Ivar en Kassandra

Starter en een woning kopen in Bossa Nova?

Ivar en Kassandra zijn echte starters op de woningmarkt, ze wonen nu allebei nog thuis.

Bayek en Aya

Nu huurder, straks een mooie koopwoning in Bossa Nova

Bayek en Aya willen graag in een mooi en ruim Terrasappartement 90 gaan wonen.

Jacob en Evie

Doorstromer en een woning kopen in Bossa Nova?

Jacob en Evie willen in Bossa Nova gaan wonen. Zij hebben een Terrasappartement 130 op het oog, een bijzonder ruim en goed gelegen Terrasappartement. Hun Terrasappartement 130 kost € 630.000,- v.o.n..

Martin en Joyce

57+ en een woning kopen in Bossa Nova

Martin en Joyce zijn rond de 60 en willen in Bossa Nova gaan wonen.

De appartementen

Het aanbod:

Bossa en Nova bieden een mix van verschillende koopappartementen in verschillende afmetingen. Zo heb je bijvoorbeeld Studio's van circa 50 m2, luxe Terrasappartementen in zowel circa 80 m2 én circa 90 m2 en voor de mensen die nóg groter willen hebben we ook nog de Terrasappartementen van circa 120 m2 en 130 m2. Deze bevinden zich zowel op de bovenste (Penthouse) verdieping van beide Torens als op de zevende én achtste verdieping van Toren Bossa.

Door de ronde vorm van de woontorens is ook de ligging en het uitzicht telkens anders. Heerlijk wonen in het park, met je auto veilig in en uit het zicht in de parkeergarage gestald. Grote terrassen en alle voorzieningen in de buurt. Wat wil je nog meer?

Nu in verkoop: ''Bossa en Nova", twee prachtige ronde woontorens met in totaal 142 woningen verdeeld over meerdere verdiepingen. En weet je wat het leuke is? De bouw van Bossa en Nova start sowieso in April 2021 en de bouwtijd staat ingepland voor circa. 2 jaar.

Bekijk de appartementen
Het DNA

Wat is het DNA van BossaNova

Waarom wonen in BossaNova?

Groot terras tot 15m2, Jouw eigen overdekte parkeerplaats, Wonen midden in het groene park, De bouw start in maart/april 2021, Bouwtijd van slechts twee jaar, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, Speelse woonindeling & enorm veel lichtinval, Luxe badkamer & Siematic keuken inbegrepen, Aantrekkelijk geprijsd en in een moderne omgeving, Luxe afwerking & volledig in themastijl, Smart ready wonen door Vormotica én Energiezuinig, lage lasten en hypotheekrente. Wat zou je nog meer willen?

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Mooijekind Vleut Makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars

Makelaar
Bas van Beusekom

Bas van Beusekom

Makelaar
Eric van Oversteeg

Eric van Oversteeg

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in