Fase 2a - Type A2 - Eengezinswoningen

 • 133m²
 • 117m²

Je woning

Woningtype A2 is een ruime hoekwoning en heeft een breedte van 5,40 meter. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 117 m2  of 128 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. De woningen zijn beschikbaar in verschillende gevelvarianten.

Op de begane grond vind je de entree, het toilet en de heerlijke lichte woonkamer met leefkeuken van ca. 38 m2 of 49 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Op de zolderverdieping vind je de ruimte met de technische installaties en heb je nog een grote zolder van ca. 22 m2. Hier kun je met gemak nog een extra kamer realiseren, met of zonder (optionele) dakkapel. 

Nieuw! De eengezinswoningen zijn vanaf nu beschikbaar in twee varianten, namelijk de standaard variant én de XL variant (inclusief 2,4 meter uitbouw).

Bekijk hier de video over de eengezinswoningen.

A2 Variant

 • ca. 117 m² woonoppervlakte
 • een diepte van 9,56 meter
 • achtertuinen van maar liefst 11,5 meter diep!
 • v.a. € 315.000,- v.o.n.
A2 - XL Variant
 • ca. 128 m² woonoppervlakte
 • een diepte van 11,96 meter
 • achtertuinen van maar liefst 9 meter diep!
 • v.a. € 330.000,- v.o.n. inclusief standaard uitbouw van 2,4 meter
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
 • Wat kan ik lenen?

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in
X

Woningsoort

Kamers

Prijs

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst Fase 2a - Type A2 - Eengezinswoningen

Kavel Status Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs
36 Verkocht 117 m2 6
41 Verkocht 117 m2 6
42 Verkocht 117 m2 6
47 Verkocht 117 m2 6
48 Verkocht 117 m2 6
53 Verkocht 117 m2 6
54 Verkocht 117 m2 6
59 Verkocht 117 m2 6

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

 • Duurzaam wonen?
 • Waarom nieuwbouw?
 • Wat zijn de extra’s?
Duurzaam wonen?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Duurzaam wonen?

Voor nieuwbouwprojecten gelden inmiddels strenge duurzaamheidseisen. Zo mag de EPC-waarde (Energieprestatiecoëfficiënt) van een nieuwbouwwoning bijvoorbeeld niet hoger zijn dan 0,4. De woningen van Het Eiland van Spijk duiken daar fors onder met een EPC-waarde van 0! Dit betekent dat de woningen energieneutraal zijn. Om dit te bereiken, krijgen alle woningen (onder meer) zonnepanelen en een warmtepomp om het huis te verwarmen en desgewenst te koelen.

Comfortabel is het ook. Je hebt op alle verdiepingen vloerverwarming en een zeer efficiënte ventilatie, die gezonde, gefilterde lucht in huis op een aangename (constante) temperatuur brengt. ’s Avonds de verwarming uitzetten? Dat hoeft ook niet meer!

Waarom nieuwbouw?

Bij het kiezen van een huis moet de keuze gemaakt worden tussen een bestaand huis of een nieuwbouwhuis. Maar waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Wij zetten alle voordelen voor je op een rij.

Naar eigen smaak
Tot de laatste badkamertegel aan toe kun je vooraf allemaal regelen. Zodra je de sleutel krijgt, kunnen een groot aantal wensen al zijn vervuld.

Energieneutraler dan bestaande bouw
Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste standaarden van energiezuinigheid gebouwd. Niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Je koopt een energieneutrale nieuwbouwwoning. Naast het meest voor de hand liggende voordeel - een lagere energierekening - kun je door die extra energiezuinigheid ook nog eens profiteren van extra korting op jouw hypotheekrente. De hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance vertellen je er graag alles over.

Meer hypotheekmogelijkheden
Zaken als meerwerk kun je in je hypotheek meenemen en het is mogelijk om meer te lenen, omdat een nieuwbouwhuis in Het Eiland van Spijk energieneutraal is.

Met elkaar beginnen
Bij een nieuwbouwproject start je samen met je buren. Je volgt samen de bouw en kent je buren al voordat je er gaat wonen.

Minder onderhoud
Onderhoudskosten spelen de eerste jaren geen grote rol, want alles is nieuw en volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd.

Goede investering
Een nieuwbouwhuis is veel waardevaster dan een ouder, bestaand huis, omdat de volgende kopers minder onderhoud te verwachten hebben en/of verbouwingskosten dan bij een bestaand huis.

Minder spaargeld nodig
Een nieuwbouwhuis wordt vrij op naam (v.o.n.) verkocht, dus de 2% overdrachtsbelasting en de notariskosten voor het op naam stellen van je woning, worden niet in rekening gebracht aan de koper.

Garantie
VORM is aangesloten bij de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK), waarin alle garantievoorschriften zijn vastgelegd.

Waarom nieuwbouw?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven
Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Keukens – Warehouse
De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, het meest persoonlijke deel in jouw woning. Met oog voor detail zorgen wij dat jouw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij je wensen: de materialen, kleuren en de apparatuur. Wij realiseren jouw droomkeuken! Warehouse is als keukenleverancier aan Het Eiland van Spijk verbonden. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van je woning. Kwaliteit en efficiency worden op deze wijze het meest gewaarborgd.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door onze adviseurs en keukenopstellingen in onze showroom in Rotterdam. In de v.o.n.-prijs van de woning is de keuken niet inbegrepen. Meer informatie over de keukenaanbiedingen van Het Eiland van Spijk vind je in de uitgebreide keukenbijlagen.

Sanitair – Uw Huis Uw Wens
Het standaard sanitair voor het toilet en de badkamer kan je via de digitale showroom Uw Huis Uw Wens in combinatie met een adviesgesprek in de Warehouse wijzigen. Op je eigen inlogpagina staan de indelingsopties voor jouw badkamer en kan je kiezen welke indelingsoptie voor de badkamer bij jou past. Binnen deze indelingen kan je alle onderdelen op artikelniveau wijzigen zoals; luxere kranen, wastafelmeubels en ander sanitair. Bezoek de website: www.uhuw.nl.

Tegelwerk – Warehouse
Gaat je voorkeur uit naar ander tegelwerk, dat is in verschillende uitvoeringen mogelijk! Voor overige specificaties verwijzen wij naar de omschrijving in de aparte informatiefolder over sanitair en tegelwerk.