CORAL gebouw Dordrecht opgeleverd
26 oktober 2016

CORAL gebouw Dordrecht opgeleverd

Dinsdag 25 oktober heeft VORM het CORAL gebouw te Dordrecht opgeleverd aan de belegger en de toekomstige gebruikers: Fysiooo, Livit, Albert Schweitzer Ziekenhuis, Rijndam en Crabbenhof. De ingebruikname van het gebouw zal medio maart/april volgend jaar zijn.

Het Coral gebouw is een uitbreiding op het gezondheidscentrum van Dordrecht. Het nieuwbouwproject bestaat uit een vier verdiepingen tellend multifunctioneel gebouw en is ingesloten tussen bestaande bebouwing van het Albert Schweitzer Ziekenhuis en het politiebureau aan de Karel Lotsyweg.

Het gebouw is binnen 12 maanden gerealiseerd op basis van prefab casco. De aannemer die het gebouw gerealiseerd heeft is Van Wijnen uit Dordrecht. De mooie uitstraling van het pand komt voornamelijk door de gevelsteen en de aluminium renovatiekozijnen welke erg slank van profiel.

Vanaf volgend jaar maart/april kunnen mensen in het CORAL gebouw terecht voor fysio, protheses, oog- en laserbehandelingen en revalidatiezorg eventueel met slaapfunctie  met een verblijf van maximaal 2 maanden.