Eerste online verkoopevent voor Oostenburg
1 april 2020

Eerste online verkoopevent voor Oostenburg

Morgen gaat het gebeuren. Ons eerste online verkoopevent. En niet zomaar één, maar voor ons bijzondere project Oostenburg.

De geplande NVM Open huizendag kon natuurlijk niet doorgaan. Zal je net zien dat we op die dag een verkoopevent hadden gepland! Maar, wij zouden VORM niet zijn zonder oplossing. De verkoop van de woningen gaat tenslotte gewoon door. Dus starten we donderdagavond 2 april om 20.00ur met een online webinar. En weet je wat zo tof is? We hebben al ruim 300(!) aanmeldingen. Wauw! We hebben er dan ook veel zin in. Het op deze wijze aanbieden van een online verkoopevenement is vrij nieuw. Daarom zijn we extra trots, dat het zo voorspoedig verloopt.

Tijdens de webinar nemen we alle deelnemers mee door de bijzondere geschiedenis van het eiland. Ook passeren alle deelprojecten de revue. Zo vertellen we over de unieke en bijzondere kenmerken. En natuurlijk kan iedereen het eindresultaat alvast bewonderen. Daarnaast beantwoorden we alle meestgestelde vragen die binnen komen via de chat. Zo houden we het interessant én interactief! Als toegift sluiten we het webinar af met een sneak preview van De Prins! Het laatste blok, dat ook binnenkort in pre sale gaat.

Wil je ook deelnemen aan ons webinar? Meld je snel hier aan!