Tablis en transVORM ondertekenen onderhoudscontract voor 25 jaar
11 maart 2016

Tablis en transVORM ondertekenen onderhoudscontract voor 25 jaar

Op 29 februari 2016 hebben Henk Gravesteijn, bestuurder van Tablis Wonen en Gert Jan Bezemer, directeur transVORM een contract ondertekend voor het meerjarenonderhoud van maar liefst 116 eengezinswoningen en appartementen in het Havenkwartier te Sliedrecht. transVORM heeft een onderhoudsprotocol uitgewerkt over een exploitatie van 50 jaar. De eerste 25 jaar zijn met de ondertekening van het contract definitief ondergebracht bij transVORM.

Alles onder 1 dak
Het onderhoudscontract houdt in dat transVORM alle onderhoudswerkzaamheden volledig uit handen neemt van Tablis Wonen, het preventieve-, correctieve- en mutatieonderhoud. Het meerjarenonderhoudsplan is tot stand gekomen volgens de methode Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) van VGO-keur en garandeert hiermee gedurende een langere tijd de kwaliteit van het werk conform de gestelde eisen.

transVORM
transVORM is al jaren succesvol actief in onder andere het vastgoedonderhoud. transVORM, houder van onder andere het VGO-keurmerk, is volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaand vastgoed. Hierdoor is het mogelijk om complete onderhouds- en renovatieprojecten van het begin tot eind te begeleiden. Daarnaast heeft transVORM ook al een aantal succesvolle transformaties afgerond.