VORM kiest voor innovatie met Bringme
22 juli 2016

VORM kiest voor innovatie met Bringme

Voor het woongebouw ‘de Kroon’ binnen het project De Brouwerij in Amsterdam heeft VORM voor Bringme gekozen voor de integratie van hun slimme boxen in het nieuwbouwproject. Dit biedt bewoners van de Kroon in de Brouwerij de mogelijkheid om veilig en discreet pakjes te ontvangen én te verzenden. Bewoners kunnen zelfs makkelijk dingen met elkaar uitwisselen. Alles wordt heel eenvoudig beheerd via de Bringme App op je smartphone. Pakjes verzenden of ophalen gebeurt wanneer het de bewoners uitkomt, koeriers staan niet langer voor een gesloten deur en kunnen op elk moment leveren: een grote tijdsbesparing voor iedereen. Circa 100 appartementen zullen gebruik kunnen maken van de Bringme Box in de Kroon. De boxen zijn ook geschikt om gekoelde producten te ontvangen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de HelloFresh boxen.

VORM is de eerste ontwikkelaar in Nederland die dit systeem toepast binnen een nieuwbouw woonproject en bewijst daarmee koploper te zijn op het gebied van innovatieve services binnen de woningmarkt. Er zullen nog veel projecten volgen.

Bringme
"De integratie met dit bijzondere nieuwbouwproject is een belangrijke stap voor de verankering van Bringme in Nederland. Via dit soort projecten maken we steden slimmer en worden ze betere plaatsen om te leven. 'de Kroon' wordt een schoolvoorbeeld van hoe we in de toekomst gaan wonen. We zijn bijzonder trots hier deel van te mogen uitmaken", aldus Jo Vandebergh – CEO van Bringme.

VORM
“Met dit unieke product biedt VORM nog meer gemak en service voor haar kopers en toont het aan constant op te zoek te zijn naar innovaties.”

De woningen in De Brouwerij, inclusief de Bringme Boxen worden eind 2017 opgeleverd.