VORM ook dit jaar weer op PROVADA
28 mei 2018

VORM ook dit jaar weer op PROVADA

Ook dit jaar is VORM weer aanwezig op PROVADA. De PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche, vindt in 2018 wederom plaats in de Amsterdam RAI. Van dinsdag 5 juni tot en met donderdag 7 juni 2018 treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Met meer dan 300 standhouders en ruim 22.000 bezoekers is PROVADA één van Europa’s grootste vastgoedevenementen.

Je kunt ons vinden in hal 12, stand 09. Bekijk de gehele plattegrond van de PROVADA. 

Een mooie stand, een indrukwekkende maquette van Oostenburg Amsterdam, Sluishuis in VR, veelzijdige projectinformatie, interessante gesprekspartners, borrels, kortom een vol programma en zeker de moeite waard om langs te komen!

Tevens is VORM aanwezig op de PROVADA FUTURE stand 11.10, waar je procesinnovatie KYP FLOW kan ontdekken. PROVADA FUTURE  is het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. 

Inspiratiesessie ‘VORM uw proces’
VORM investeert al jaren in procesoptimalisatie, KYP verbetert communicatie ter verlaging van faalkosten en Canon faciliteert visuele samenwerking in projecten. Een spannende combinatie met veel kansen voor uw bedrijf. Tijdens de inspiratiesessie ontdekt u op welke wijze het verbeteren van uw processen zal leiden tot betere producten voor klanten, meer rendement en leuker werk. De ontwikkelingsprocessen van VORM worden volledig gedigitaliseerd met KYP FLOW. Op de PROVADA FUTURE stand wordt deze procesinnovatie voor het eerst aan de markt gedemonstreerd.

De inspiratiesessies vinden plaats in de Escape Room van PROVADA FUTURE:

Dinsdag 5 juni 14:00 – 15:00 

Woensdag 6 juni 15:00 – 16:00 

Effectiever brainstormen en plannen door slimme Nureva technologie
Hoe werken teams in het bedrijfsleven veelal samen aan projecten? Traditioneel worden vaak flipovers, whiteboards, post-its en prints gebruikt tijdens brainstormsessies en vergaderingen. Door gebruik te maken van slimme technologie kan dat veel efficiënter. Met Nureva Span zijn we in staat sessies en vergaderingen te digitaliseren waardoor de effectiviteit wordt verhoogd. Wilt u tijdens PROVADA FUTURE kennismaken met Nureva Span op standnr. 11.10?