Sandt fase 2 gaat hard: laatste twee woningen!

Sandt fase 2 gaat hard: laatste twee woningen!

Laatste kans op een Ramatuelle XL

Is het geen plaatje? Maak kennis met type Ramatuelle XL!

Met dit woningtype is het mogelijk om extra groot te gaan wonen. Deze vrijstaande villa is maar liefst 2,40 meter uitgebouwd én dit over alle verdiepingen van de woning. Hierdoor wordt het totale woonoppervlakte van de Ramatuelle XL circa 213 m2! Deze woning heeft onder andere een prachtige zij-entree en een ruime woonkeuken.

Alle woningen in SANDT fase 2 worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd. Bij deze woning is het mogelijk om te kiezen voor een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen. Laat u verrassen en reken hier uit wat uw maandlast is. 

Wist u dat u SANDT fase 2 (digitaal) op afspraak kunt blijven bezoeken? De makelaar informeert u over de beschikbaarheid van de laatste woningen. Zij nemen u mee door alle verkoopdocumentatie en beantwoorden al uw vragen. Neem voor het maken van een afspraak contact op met Olsthoorn makelaars (070 – 308 4656). 

Wachten op de verkoopdrempel van 70% verkochte woningen is in Sandt fase 2 niet meer aan de orde. Deze drempel is al ruimschoots behaald. Sterker nog, de verkoop gaat zo hard dat er nog maar twee woningen beschikbaar zijn. Ziet u uzelf hier ook al wonen? 

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in