Tiles_header

Project status: In verkoop

TILES

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in het stadsdeel Buitenhof biedt 52 gevarieerde, duurzame appartementen met een hoogwaardige afwerking. De start van de bouw staat gepland op medio september en de oplevering rond februari 2022.

De appartementen van TILES zijn nu in de verkoop! Schrijf je direct in of lees hier meer over het verkoopproces. Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

TILES

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

De bouw is gestart!

TILES: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 71 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.

Daarnaast biedt TILES nog een uitgebreid pakket aan extra collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld diverse deelauto’s, deelfietsen, lobby, extra werk- en vergaderruimten, groot dakterras en de MIELE Laundry-ruimte.

Kijk hier welke woningen wij in TILES gaan bouwen.

Alles op loopafstand
TILES is zeer centraal gelegen. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn XL en Winkelcentrum De Hoven, is ook het ziekenhuis, de bibliotheek en Sporthal De Buitenhof op loopafstand bereikbaar. Ook de bereikbaarheid zowel per auto en openbaar vervoer is goed geregeld. De tramhalte (lijn 1) is praktisch voor de deur, het treinstation ligt op 8 minuten afstand en de wegen A4, A13 en N470 zijn binnen handbereik.

Planning - Nu in verkoop!
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? Tiles is nu in verkoop, schrijf je hier in voor één van de 52 prachtige appartementen in Delft. Alle verkoopstukken kun je hier bekijken en downloaden.

De planning voor start bouw is medio september 2019 en de oplevering zal medio het eerste kwartaal 2022 zijn.

Duurzaam en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In TILES zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig. Bekijk hier de werking van een water warmtepomp met gesloten bron van Itho Daalderop.  

De duurzaamheidshypotheek
Omdat TILES zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle of Miriam. Dit zijn jouw Specialisten voor TILES. Je kunt Daniëlle of Miriam ook mailen: d.schuller@vorm.nl of m.dallo@vorm.nl
  
Ik heb interesse in project Tiles en wil graag op de hoogte gehouden worden!

Locatie TILES

Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Verkoopmanager
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Verkoopmanager
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance
Verkoopmanager
Aletta Giethoorn - VORM Sales & Finance