Tiles header
Status project: In verkoop

TILES

TILES - Binnenkort in PreSale!
Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd. Lees onderaan snel verder hoe je een voorrangspositie bij de toewijzing kunt bemachtingen!

TILES

TILES: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 65 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer. Daarnaast biedt TILES nog een uitgebreid pakket aan extra collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld diverse deelauto’s, deelfietsen, lobby, extra werk- en vergaderruimten, groot dakterras en de MIELE Laundry-ruimte.

Kijk hier welke woningen wij in TILES gaan bouwen.

Alles op loopafstand
TILES is zeer centraal gelegen. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn XL en Winkelcentrum De Hoven, is ook het ziekenhuis, de bibliotheek en Sporthal De Buitenhof op loopafstand bereikbaar. Ook de bereikbaarheid zowel per auto en openbaar vervoer is goed geregeld. De tramhalte (lijn 1) is praktisch voor de deur, het treinstation ligt op 8 minuten afstand en de wegen A4, A13 en N470 zijn binnen handbereik.

Planning - Binnenkort in Pre Sale!
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? Wij gaan binnenkort in Pre Sale! Hieronder zie je hoe je tijdens onze PreSale al een voorrangspositie kunt bemachtigen voor één van onze woningen. De planning voor start bouw is medio september en de oplevering zal medio eerste kwartaal 2022 zijn.

Je kan je inschrijven als voorrangskandidaat
Wij maken het voor onze kopers mogelijk om voorrang bij de toewijzing te krijgen. Als je één iemand voorrang geeft betekent dit veelal dat je iemand anders iets ontzegt. Daarom gaan wij heel zorgvuldig om met onze voorrangskopers. Die kopers willen wij vooraf kennen, dat doen we altijd persoonlijk bij ons op kantoor.

De kennismakingsgesprekken worden uitgevoerd door onze eigen Hypotheekdivisie, VORM Sales & Finance. Tijdens het kennismakingsgesprek komen uw persoonlijke woonwensen en motivatie aan de orde, zodat wij weten wie jij bent en hoe wij jouw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijgen kopers tijdens dit kennismakingsgesprek ook te horen of een eventueel benodigde hypotheek haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of de financiering van de woning haalbaar is (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind je dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is. Indien de financiering haalbaal en betaalbaar blijkt kan je voorrangskandidaat worden. Ben je er dan al helemaal over uit en heb je al besloten dat je één van de woningen wilt kopen. Dan kun je na het kennismakingsgesprek besluiten een reserveringsovereenkomst aan te gaan voor het door jou gewenste bouwnummer.

Je kan één van de woningen kopen door middel van een reserveringsovereenkomst
De toewijzing van een woning in een nieuwbouwproject kan aanvoelen als een tombola. Pas na lang wachten weet je of je het huis van jouw keus ook daadwerkelijk ‘mag’ kopen. Het verkrijgen van voorrang op de toewijzing is al een grote stap, maar in TILES gaan we, indien je dat wenst, nog een stap verder.

Wij geven je namelijk de mogelijkheid om de woning van jouw keuze al tijdens de Pre Sale periode te kopen. Omdat de benodigde definitieve contractstukken om tot koop te komen tijdens de Pre Sale nog ontbreken, teken je onze Reserveringsovereenkomst. Deze overeenkomst heeft dezelfde kracht als een koop- en aanneemovereenkomst: je zúlt eigenaar van het huis van je keuze worden. Een reserveringsovereenkomst is echter éénzijdig bindend. Wij verplichten ons tot levering, je bent niet verplicht tot afname. Dat laatste is namelijk juridisch niet mogelijk.

Daarom vragen wij in dit geval om een reserveringsvergoeding van € 3.500,-. Dit is een stevig bedrag, dat realiseren wij ons. Waarom doen wij dat? Omdat wij het huis per direct van de markt halen en er zich dus geen andere kandidaten meer voor kunnen melden. De reserveringsvergoeding ontvang je uiteraard terug op het moment dat je de woning daadwerkelijk juridisch afneemt. Je kan contact opnemen met één van onze Hypotheekspecialisten indien je van de reserveringsovereenkomst gebruik wilt maken. Vind je de reserveringsvergoeding te hoog? Kijk dan vooral naar de optie om voorrang te verkrijgen bij de toewijzing. 

Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle of Annemarie. Dit zijn jouw Specialisten voor TILES. Je kunt Daniëlle of Annemarie ook mailen: d.schuller@vorm.nl of a.butinbik@vorm.nl

Ja, ik wil voorrang bij de toewijzing of een reserveringsovereenkomst van Tiles!

Duurzaam en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In TILES zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig. Bekijk hier de werking van een water warmtepomp met gesloten bron van Itho Daalderop.  

De duurzaamheidshypotheek
Omdat TILES zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
 
Ik wil meer informatie.

Locatie TILES

Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Natacia Rademaker - Verkoopmanager VORM
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Daniëlle Schuller - VORM Sales & Finance
Annemarie Butin Bik - VORM Sales & Finance
Annemarie Butin Bik - VORM Sales & Finance