VORM verhuist naar Rotterdam_Credits foto Jos Kottmann

Hier begint de toekomst

VORM verhuist na de zomer van 2020 naar Rotterdam. Terug naar onze Rotterdamse roots. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de renovatie van het monumentale kantoor ‘De Nieuwe Maaskant’ in de Schiehaven van Rotterdam. 

Waarom Rotterdam? Het is de stad waar de opa van onze huidige directeur Daan van der Vorm een eeuw geleden zijn bouwbedrijf startte. ‘Wij wilden een pand dat echt bij ons past’, zei Hans Meurs, Algemeen directeur. ‘Liefst niet helemaal af, zodat we ons eigen stempel er nog op konden drukken. Geen nieuwbouw, want er is al genoeg leegstand. We gaan voor duurzaam. Dan kom je vanzelf uit bij een bestaand pand.’ En toen kwam onverwacht ineens het poortgebouw van Maaskant voorbij. Lees het hele artikel hier >>

Livestream

De renovatie van ons monumentale kantoor 'De Nieuwe Maaskant' is via een live-stream camera op de voet te volgen. Om extra ruimte te creëren is het pand inmiddels verrijkt met een extra glazen verdieping, een staalconstructie die boven op het pand rust. De extra verdieping is op 16 juni van dit jaar over het water vervoerd en op ons nieuwe kantoor getakeld. Het was een waar spektakel.

Bekijk hier de renovatiewerkzaamheden aan ons kantoor in de Schiehaven: